andulka 15.04.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzięki za gratulacje i za pocieszenie mały ładnie je i mam nadzieję, że szybko nabierze trochę ciałka jutro wizyta u pediatry w szpitalu, zobaczymy czy hoć troszke już przytył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.04.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 mały przybrał troche na wadze, ale nieduzo,za 2 tyg. kolejna wizyta na razie czeste karmienie i dbanie o ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a gdzie fotki maleństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.04.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a gdzie fotki maleństwa? będą, będą, tylko ciągle czasu brak, my z Emilem sami w domu przez cały dzień, a on bywa bardzo absorbujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A śpi w nocy czy raczej daje czadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 17.04.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) w nocy budzi sie na karmienie, czasem zmiane pampersa a poza tym śpimy Edytowane 31 Października 2010 przez andulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ale słodki ten Twój synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Andulko, tak dawno nie zaglądałaś do swoich wątków, że postanowiłam Ci przypomnieć, że czekamy tu na jakieś wieści i fotki od Ciebie Jak tam synuś? Pewnie już duży urósł? Co w sprawie domku? Ruszyło coś do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 i ja czekam na jakies nowinki i na zdjecia Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.06.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzieje się u nas dzieje;), więcej szczegółów może później bo zaraz czas na kąpiel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.06.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zakupiliśmy wreszcie projekt - http://www.domek.net.pl/index.php?p=domek&id=41 ciężko było pogodzić oczekiwania i marzenia z możliwościami finansowymi Aktualnie firma, która będzie nam prawdopodobnie budować (umowy jeszcze nie mamy), przygotowuje resztę dokumentacji i projekt zagospodarowania działki, lada dzień złożą w naszym imieniu wniosek o pozwolenie na budowę i jak twierdzą, do końca czerwca powinniśmy je uzyskać. Potem zaczną się negocjacje bankowe o tyle trudne, że banki nie chcą uznawać moich dochodów z macierzyńskiego Mimo, że mam umowę na stałe, dochody te same prawie tyle że płacone przez ZUS. Jak nie przekonamy banku, że zamierzam wrócić wkrótce do pracy i mam cały czas stały dochód, to znów nas to będzie kosztować kilka miesięcy opóźnienia. A poza tym Emil ładnie rośnie. Na początku mało przybierał, dlatego dostałam zalecenie dokarmiania do sztucznym mlekiem, ale na szczeście nadal woli moje mleko od tego sztucznego W niedzielę był jego chrzest i impreza na prawie 30 osób, bo taką mam rodzinkę. Impreza była u moich rodziców i wszystko szykowaliśmy sami Trochę to czasu i wysiłku kosztowało, dlatego w tym tygodniu odpoczywam po ciężkiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.06.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Andulko, śliczniusi ten domek Bardzo ładny będzie i praktyczny Czyli niedługo się zacznie szaleństwo budowlane również u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.06.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jak damy radę bank przekonać, to może się i zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 i co? przekonaliscie ten okropny bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 13.06.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 na razie czekamy na pozwolenie i dopiero ruszymy na podbój banków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Andulko śliczny i praktyczny domek Cieszę się, że w końcu i u Ciebie zaczynają spełniać sie budowlane marzenia Pora uzupełnić dziennik i wrzucić zdjątka maleństwa, zwłaszcza z chrzcin [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 15.06.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wreszcie ruszyłam z albumem nowym więc: oto Emil .... chyba już wystarczy tej ekspozycji zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.06.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ale słodziutki chłopczyk buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witaj:)nadal planujecie budowac drewniany domek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Andulko ale slodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts