efilo 01.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Andulka wpadła w wir budowania i ją wcięło Daruś wow!! jaki awatar!!! gdyby nie to że wiem jak wyglądasz to bym pomyślała że ściągnięty z google! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Andulko - kamień na podmurówce sliczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.10.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Andulka wpadła w wir budowania i ją wcięło ano wcięło mnie na dobre nie wiem, jak wy to robicie - praca, dzieci, budowa i jeszcze czas na FM ja się jakoś nie mogę zorganizować ostatnio, jakoś tu na wsi czas inaczej płynie - a to wykopki, a to chwast w truskawkach w międzyczasie mama jeszcze remont wymyśliła, więc pomagam Dziś malowałam schody. Przyda się trening Za tydzień wracam do pracy, ciekawe czy wtedy to będę miała jeszcze mniej czasu, czy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.10.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Andulko - kamień na podmurówce sliczny!!! on jeszcze czyszczenia i impregnowania wymaga, ale mi też się podoba wymyśliliśmy sobie śmietankowe ściany i grafitowy dach, myślisz, że się zgrają z tym kamieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 śmiszna ta przygoda z rurą ale dobrze że w ogóle o tym panowie pomyśleli. mogli też po prostu zrobić przepust z rury kanalizacyjnej i byłoby git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.10.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 śmiszna ta przygoda z rurą ale dobrze że w ogóle o tym panowie pomyśleli. mogli też po prostu zrobić przepust z rury kanalizacyjnej i byłoby git zgodnie z projektem rura od wody jest na poziomie -1,5 m więc lepiej niech ona już będzie, niż się potem do dziur dogrzebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Andulko, super ten kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 05.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 potwierdzam, kamień świetnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.10.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Wczoraj ekipa miała przywieźć i położyć podwaliny pod dom, ale przez tą pogodę plany się zmieniły U nas było kilkanaście cm śniegu, dziś już mało zostało, ale robote na budowie uniemożliwił ten śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 andulko......głowa do góry!!! w tym tygodni ma sie pogoda poprawić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 poprawić? jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 28.10.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Pogoda jest niezła, więc trochę się dzieje na budowie. U mnie po powrocie do pracy też się dużo dzieje i nie mam czasu na Fm Teraz też powinnam już spać, bo jutro wyjazd służbowy rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.10.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Andulko, piękny domek rośnie jak na drożdżach! Wierzyć się nie chce, że takim systemem można zbudować dom Można powiedzieć, że domek już stoi Tempo niesamowite - za chwilę będziecie mieć dach i zaczniecie wykończeniówkę Super! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witaj andulko!!! chwilke Cie nie było......a tu naraz dom stoi!!!!! szybkośc rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 04.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 niestety, nie wiem dlaczego, jeszcze bardzo mało ludzi decyduje się na budowę domu szkieletowego, a to przecież chyba same zalety... szybciej, taniej ... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 11.11.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 już sama nie wiem, czy to szybciej naprawdę pogoda coraz gorsza, a u nas ciągle dachu nie ma, a miał być już tydzień temu nawet mi się nie chce tam jeździć i patrzeć jak nam ściany mokną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 11.11.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 myślałam o jaichś początkach ogrodu, ale rozmowa z sąsiadem mnie od tych zamiarów odwiodła - otóż jemu wszystkie drzewka zjadły sarny a że u nas na razie nie ma płotu, to drzewka i krzewy poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.11.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Andulko, to tak jak u mnie - wszystko, nawet kwiaty (róże) i świerki (młode przyrosty wiosną) sarenki zjadają Jesli nie masz ogrodzenia, to nie ma sensu o niczym myśleć, bo wszystko stracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 22.11.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Myślę nad projektem kuchni, mile widziane wszelkie uwagi http://forum.muratordom.pl/post3808321.htm#3808321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts