kala67 22.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witaj andulko... kuchnie całkiem fajnie wymysliłaś!!!! podoba mi sie takie rozwiązanie, u mnie zresztą będzie podobnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 22.11.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witaj andulko... kuchnie całkiem fajnie wymysliłaś!!!! podoba mi sie takie rozwiązanie, u mnie zresztą będzie podobnie!! widziałam Twój projekt ale już zdązyłam zapomnieć, muszę pogrzebać u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 22.11.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Andulko, gratuluję postępów w budowaniu! Fajny domek rośnie, a najbardziej podoba mi się ta podmurówka z kamienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witaj andulko... kuchnie całkiem fajnie wymysliłaś!!!! podoba mi sie takie rozwiązanie, u mnie zresztą będzie podobnie!! widziałam Twój projekt ale już zdązyłam zapomnieć, muszę pogrzebać u Ciebie ja projektowałam z programem Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Andulko, gratuluję postępów w budowaniu! Fajny domek rośnie, a najbardziej podoba mi się ta podmurówka z kamienia! ..taaaaaaaaaaaakk!!!! kamień piekny jest możesz napisac coś więcej..jaki to kamień, za ile, gdzie kupiony, na co kładziony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 23.11.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja projektowałam z programem Ikei. Ja też z nim projektuje, choć meble raczej nie będą z Ikei (zresztą do najbliższej mam 250 km). A kamień to taki zwykły piaskowiec, z naszych okolic, szczegółów i cen nie znam, bo to robiła firma, która jest podwykonawcą tej od domu i oni ceny znają, my tylko za całość, czego i tak teraz nie pamiętam U nas mąż pilnuje kasy, zwłaszcza tej na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 24.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Stanęło na tym, że kuchnia będzie taka: http://lh3.ggpht.com/_-t8oac9TMT4/SwsFvKb3lRI/AAAAAAAAA-U/1XG5PqBSVd0/s800/KUCH2.jpg Dziś pracę zaczął elektryk, więc ostatnia chwila na duże zmiany, bo małe to pewnie jeszcze będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Andulko, toż Ty już prawie mieszkasz Jestem pod wrażeniem tempa Waszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 05.12.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Andulko, toż Ty już prawie mieszkasz Jestem pod wrażeniem tempa Waszych prac Gdyby nie było opóźnień przy fundamentach to kto wie, może byśmy już mieszkali ale jeszcze trochę do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Andulko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No zatkało mnie dosłownie!!!! Myślę sobie: "Kurde, do Andulki dawno nie zaglądałam. Sprawdzę, czy ruszyła już z kopyta" Wchodzę, patrzę i Ale zapiepszacie!!!! Ja piepszę! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I OBY TAK DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zadziwiona i bardzo się cieszę, że tak pięknie to idzie!!!!! Trzymaj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.12.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 A, i przepiękny macie ten kamień! Boski! O takim właśnie marzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 05.12.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witaj Nelli, miło że wpadłaś trochę ożywić moje komentarze bo tu coś nudą wieje ostatnio, ale skoro gospodyni rzadko zagląda, to trudno się dziwić Coś nie mogę znaleźć Twojego dziennika, bo ja zwykle po podpisach zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dobry wieczór mikołajkowohttp://images45.fotosik.pl/236/ddc90030cecc1b53.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.12.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 czesc Andulko, ale mnie dawno nie bylo a Twoj dom rosnie jak na drozdzach, no noo no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.12.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 czesc Andulko, ale mnie dawno nie bylo a Twoj dom rosnie jak na drozdzach, no noo no chwilami to aż za szybko, bo nie ogarniam wszystkiego, właśnie się zorientowałam, że nie zrobiliśmy żadnego wyjścia z wodą przed dom i jak ja będę ogród podlewać Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno na poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Andulko, ale jestem pod wrażeniem Rany, Wy już macie dom prawie do zamieszkania Tempo super, brawo http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witaj!!! widze piękną podbitke u Ciebie !! idziecie szybko do pszodu, poddasze ocieplone......super! ....a sprawa z prądem...to mnie nie dziwi.....strasznie długo wszędzie trwa to podłączanie prądu my też długo czekalismy na skrzynke z prundem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 14.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Oj, jak Cię dobrze rozumiem w kwestii tego prądu...My na prąd czekamy już trzeci rok Na razie korzystamy z budowlanego, ale napięcie jest tak kiepskie że jak się włącza jakąkolwiek maszynę to żarówki przygasają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts