monia i marek 15.11.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Rośliny, póki młode, muszą się ukorzeniać w ziemi. Nie znam takich, które od razu ukorzenią się w glinie. Stopniowo dacie radę z załozeniem ogrodu. Ja mam ten problem, że każdą roślinę wkopuję na ziemi ogrodniczej, bo grunt mam kamienno - gliniasty i nie da się inaczej, bo rośliny by się męczyły. Niestety... ogród kosztuje, podobnie jak wykończenie wnętrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 spóźnione.....ale od serca:) http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.12.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Moje też spóźnione, ale bardzo szczere http://oi56.tinypic.com/2lnzmrk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.12.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://lh4.ggpht.com/_-t8oac9TMT4/TR4cKRwkiTI/AAAAAAAADMY/ZESWr_yCv24/Dobrego%20Roku.JPG dla wszystkich odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.01.2011 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 http://i55.tinypic.com/dmu33r.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Andulko, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.01.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Co u mnie? Mieszkamy, czasami nawet coś w domu przybywa - szczegóły w dzienniku. Przybywa powoli, bo z kasą krucho. Potrzeb jeszcze dużo, zwłaszcza brak utwardzonej drogi dał nam się niedawno we znaki Planów by było dużo, bo wiele jeszcze do zrobienia. Ja od września zarejestrowałam własną działalność, ale to na razie raczej inwestowanie w firmę niż zarabianie. Bywam tutaj, choć nie piszę zbyt dużo. Ja to chyba nie jestem raczej "zwierzę forumowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena23 30.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Masz ładną kuchnie i drzwi chciałam się zapytać z czego są zrobione i jak dokładnie nazywa się kolor.Będę bardzo wdzięczna gdyż my teraz wykańczamy dom i tak sobie podglądam u innych, dobrze że istnieje dziennik budowy gdyż można znaleźć ciekawe pomysły i wiele rozwiązań oraz porad.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ciekawa ta szafa, jak będzie zamykana? I piękny storczyk, własnie białego mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.01.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Andulko, zauważyłam, że masz ładniutkie schody, a w zasadzie poręcz (tyle widać ) Zaskoczyłaś mnie wieścią o zmianie pracy Można wiedzieć w jakim kierunku teraz działasz? Trzymam kciuki, coby działalność jak najszybciej zaczęła przynosić zyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.01.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Masz ładną kuchnie i drzwi chciałam się zapytać z czego są zrobione i jak dokładnie nazywa się kolor.Będę bardzo wdzięczna gdyż my teraz wykańczamy dom i tak sobie podglądam u innych, dobrze że istnieje dziennik budowy gdyż można znaleźć ciekawe pomysły i wiele rozwiązań oraz porad.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziękuję za życzenia, Tobie również życzę dobrego Roku i postępów w wykańczaniu Drzwi mamy drewniane, okna wybraliśmy w kolorze teak i drzwi też miały mieć taki sam kolor. Drzwi wyszły trochę jaśniejsze, może to inny rodzaj drewna, a może farba innej firmy była używana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.01.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ciekawa ta szafa, jak będzie zamykana? I piękny storczyk, własnie białego mi się chce Drzwi kupiliśmy w castoramie, takie drewniane z żaluzjami z listewek, ale z mocowaniem zawiasów chyba będzie gorzej niż z półkami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.01.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Andulko, zauważyłam, że masz ładniutkie schody, a w zasadzie poręcz (tyle widać ) Zaskoczyłaś mnie wieścią o zmianie pracy Można wiedzieć w jakim kierunku teraz działasz? Trzymam kciuki, coby działalność jak najszybciej zaczęła przynosić zyski Ja nie zmieniłam pracy, ja pracuję więcej po prostu Ta firma to równolegle z dotychczasową pracą. Nie mam szans na razie na duże zarobki tutaj, więc przy naszym kredycie nie odważyłabym się zrezygnować z pracy. A co do schodów, wydawało mi się że jakieś zdjęcia są w dzienniku, zaraz coś tam dorzucę Edytowane 22 Czerwca 2011 przez andulka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.01.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 miałaś b.dobry pomysł co do tej działalności - zwłaszcza biorąc pod uwagę, że pomysły 'z góry' nie wróżą dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.01.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że działalność się powoli rozwinie, już widzę troszkę poprawy co daje nadzieję, bo jak przyjdzie się z tego utrzymać, to wesoło nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Kierunek, w którym poszłaś ma branie, myślę, że za kilka lat staniesz dzięki temu dobrze na nogi i druga praca nie będzie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.02.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 U mnie kolejny niebudowlany dylemat - złożyłam ofertę na wynajem lokalu na gabinet od spółdzielni. Mieli to w ostatnią środę rozpatrzeć, ale odłożyli na następną środę. A dziś zadzwoniła kobieta z propozycją innego lokalu - ciut drożej, niedaleko tamtego, ale za to w zupełnie nowym budynku. Jak do niej dzwoniłam to miała już ten pokój zarezerwowany, ale ktoś zrezygnował. I teraz myślę intensywnie co z tym zrobić. Dopiero we wtorek mogę obejrzeć ten nowy lokal i wtedy, być może, pędem do spółdzielni wycofać moją ofertę. Głupio trochę, ale jak mi się tu spodoba, to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Myślę, że w nowym budynku będzie lepiej Trzymaj kciuki za dobre decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.02.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Myślę, że w nowym budynku będzie lepiej Trzymaj kciuki za dobre decyzje Dzięki, jutro idę oglądać ten nowy i muszę szybko podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 No i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts