ullerowa 09.08.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 jakie znowu roztocze? a wakacje rzeczywiscie cudne, ja tez kcem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 09.08.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne witaj i zapraszam częściej, choć w sprawie budowania na razie niewiele się tu dzieje ale o wyjazdach to możemy do woli właśnie planujemy wypad na następny weekend, ten dłuższy na Roztocze już chyba wschodnie - okolice Narola i Werchraty oczywiście zabiorę aparat, a potem będę Was zachęcać do przyjazdu tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Andulko, aparat weź koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne witaj i zapraszam częściej, choć w sprawie budowania na razie niewiele się tu dzieje ale o wyjazdach to możemy do woli właśnie planujemy wypad na następny weekend, ten dłuższy na Roztocze już chyba wschodnie - okolice Narola i Werchraty oczywiście zabiorę aparat, a potem będę Was zachęcać do przyjazdu tutaj to w Polsce jest?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne witaj i zapraszam częściej, choć w sprawie budowania na razie niewiele się tu dzieje ale o wyjazdach to możemy do woli właśnie planujemy wypad na następny weekend, ten dłuższy na Roztocze już chyba wschodnie - okolice Narola i Werchraty oczywiście zabiorę aparat, a potem będę Was zachęcać do przyjazdu tutaj mnie nie trzeba zachecać bo ja z tamtych stron pochodzę i czasami bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 10.08.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne witaj i zapraszam częściej, choć w sprawie budowania na razie niewiele się tu dzieje ale o wyjazdach to możemy do woli właśnie planujemy wypad na następny weekend, ten dłuższy na Roztocze już chyba wschodnie - okolice Narola i Werchraty oczywiście zabiorę aparat, a potem będę Was zachęcać do przyjazdu tutaj to w Polsce jest?????? a jakże, co prawda całkiem blisko stamtąd na Ukrainę, ale to nadal Polska ale trzeba przyznać, że główna cześć Roztocza Wschodniego to już poza naszymi granicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 10.08.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne witaj i zapraszam częściej, choć w sprawie budowania na razie niewiele się tu dzieje ale o wyjazdach to możemy do woli właśnie planujemy wypad na następny weekend, ten dłuższy na Roztocze już chyba wschodnie - okolice Narola i Werchraty oczywiście zabiorę aparat, a potem będę Was zachęcać do przyjazdu tutaj mnie nie trzeba zachecać bo ja z tamtych stron pochodzę i czasami bywam ciekawe jak dalekimi sąsiadkami byłyśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 11.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Super widoki mieliście na Korfu!! Pięknie Kurcze już się nie mogę doczekać naszego wyjazdu... a Wy też tam jedziecie?? Nie, nie tam, aż tak nie zaszalejemy.... Ale ja też, podobnie jak andulka, jadę niedługo w zaległą podróż poślubną Roczek nam minął 4 sierpnia Wybieramy się do Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.08.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 skoro tu o podróżach pośłubnych my byliśy na Słowacji ale chcialabym gdzies porządnie odpocząć po remoncie... Póki co czas ucieka i losy jakiegokolwiek wyjazdu są bardzo niepewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 11.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A my wyjedziemy w środku budowy, a co tam!! Niech w tym czasie tynki jeszcze dosychają. No i wylewkę tez akurat przed samym wyjazdem chcemy zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne witaj i zapraszam częściej, choć w sprawie budowania na razie niewiele się tu dzieje ale o wyjazdach to możemy do woli właśnie planujemy wypad na następny weekend, ten dłuższy na Roztocze już chyba wschodnie - okolice Narola i Werchraty oczywiście zabiorę aparat, a potem będę Was zachęcać do przyjazdu tutaj mnie nie trzeba zachecać bo ja z tamtych stron pochodzę i czasami bywam ciekawe jak dalekimi sąsiadkami byłyśmy? prawie 20 lat zycia spedziłam w Padwie Północy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 11.08.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne witaj i zapraszam częściej, choć w sprawie budowania na razie niewiele się tu dzieje ale o wyjazdach to możemy do woli właśnie planujemy wypad na następny weekend, ten dłuższy na Roztocze już chyba wschodnie - okolice Narola i Werchraty oczywiście zabiorę aparat, a potem będę Was zachęcać do przyjazdu tutaj mnie nie trzeba zachecać bo ja z tamtych stron pochodzę i czasami bywam ciekawe jak dalekimi sąsiadkami byłyśmy? prawie 20 lat zycia spedziłam w Padwie Północy ... no proszę, ja tu mieszkam od roku, ale wcześniej też całkiem niedaleko i jak dobrze pójdzie to może znów wrócę na wieś, ale już na swoje mały ten świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 11.08.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A my wyjedziemy w środku budowy, a co tam!! Niech w tym czasie tynki jeszcze dosychają. No i wylewkę tez akurat przed samym wyjazdem chcemy zrobic. Neti, Wy odpoczniecie, tynki i wylewki też i wszystkim to wyjdzie na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.08.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 i ja sobie zajrzałam do Ciebie To przez to Roztocze i mam nadzieje ze nie ostatni raz tu zagladam A zdjęcia z podrózy cudne witaj i zapraszam częściej, choć w sprawie budowania na razie niewiele się tu dzieje ale o wyjazdach to możemy do woli właśnie planujemy wypad na następny weekend, ten dłuższy na Roztocze już chyba wschodnie - okolice Narola i Werchraty oczywiście zabiorę aparat, a potem będę Was zachęcać do przyjazdu tutaj mnie nie trzeba zachecać bo ja z tamtych stron pochodzę i czasami bywam ciekawe jak dalekimi sąsiadkami byłyśmy? prawie 20 lat zycia spedziłam w Padwie Północy ... no proszę, ja tu mieszkam od roku, ale wcześniej też całkiem niedaleko i jak dobrze pójdzie to może znów wrócę na wieś, ale już na swoje mały ten świat no, mały ten świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.08.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Super widoki mieliście na Korfu!! Pięknie Kurcze już się nie mogę doczekać naszego wyjazdu... a Wy też tam jedziecie?? Nie, nie tam, aż tak nie zaszalejemy.... Ale ja też, podobnie jak andulka, jadę niedługo w zaległą podróż poślubną Roczek nam minął 4 sierpnia Wybieramy się do Włoch. to Wy świeżutkie małżeństwo Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, zdjęcia bedom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 12.08.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Super widoki mieliście na Korfu!! Pięknie Kurcze już się nie mogę doczekać naszego wyjazdu... a Wy też tam jedziecie?? Nie, nie tam, aż tak nie zaszalejemy.... Ale ja też, podobnie jak andulka, jadę niedługo w zaległą podróż poślubną Roczek nam minął 4 sierpnia Wybieramy się do Włoch. to Wy świeżutkie małżeństwo Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, zdjęcia bedom?? upomnimy się o zdjęcia, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 12.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A dziękuję, dziekuję Pewnie, że zdjęcia będą!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ale mnie tu dawno nie bylo, dzien dobry wieczor, co dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Andulko, czytałam w dzienniku, że załatwiacie wszystkie papióry Współczucia i kondolencje wspominam okropnie ten etap Biurokracja w tej dziedzinie sięga zenitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts