Darek G 04.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzisiaj jeździłem trochę po składach i orientowałem się w cenach materiału na ściany. Planujemy budować z ceramiki 25cm, najkorzystniej wypada pustak sprowadzany firmy Brenner, cena jest zdecydowanie niższa niż np Wienerberger czy inne. Czy ktoś budował już z tych pustaków? Jakieś opinie? Przeszukałem forum ale za bardzo nic nie znalazłem, jest raptem kilka postów ale nic konkretnego niema, zależy mi zwłaszcza na wypowiedziach osób które z tego budowały, co mówili ich murarze o tych pustakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luke_p 16.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 No i jak? Zdecydowałeś się? Ja się zdecydowałem i powiem że jestem póki co zadowolony. Kończymy już murowanie i póki klasa. Odpadów praktycznie brak, tyle co z docinek itp. Ładnie pakowane, dobrze zrobione, proste. Parametry także bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts