amber 18.09.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Bardzo prosze powiedzcie, ile płaciliście za zrobienie skrzynki elektrycznej i podłącza do domu bo ode mnie gośc chce 1800 zł i nie wiem czy to O.K. (okolice Krakowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 18.09.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 U mnie za tzw. erbetkę (RB - rozdzielnica budowlana) z załatwianiem wszystkich papierów w Zakładzie Energetycznym, gość wziął 1500 pln i powiedział że może odkupić ode mnie tą rb-tkę po zakończeniu prac budowlanych jeśli dalej będę z nim współpracował ale czuję, że to nie jest najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 18.09.2003 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 moje ma byc już docelowe ze skrzyneczka rozdzielczą w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.09.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 koszt skrzynki elektrycznej w ogrodzeniu, gdzie jest licznik, zabezpieczenia + gniazda /I i III fazowe/ na czas budowy to koszt 800zł. 400zł sama skrzynka + 400zł wyposażenie jej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts