Rafal111 05.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja chce rolety na zewnatrz ale tylko jako zasłonięcie na noc w dzien to i tak musimy wymyslic coś innego na okna żeby sasiedzi nie patrzyli na moja du.. tylko firany wyszły juz z mody, zaluzji nie bedzie chciało mi sie myc a rolety wewnętrzne to znowu albo zasłaniaja widok całkiem albo wcale jednak firany to był dobry wynalazek niby były, było jasno a z zewnatrz nic nie widać - co może je zastapic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja planuje u siebie żaluzje pionowe! Myślę że to pośrednie rozwiązanie między żaluzjami i roletą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 05.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja chce rolety na zewnatrz ale tylko jako zasłonięcie na noc w dzien to i tak musimy wymyslic coś innego na okna żeby sasiedzi nie patrzyli na moja du.. tylko firany wyszły juz z mody, zaluzji nie bedzie chciało mi sie myc a rolety wewnętrzne to znowu albo zasłaniaja widok całkiem albo wcale jednak firany to był dobry wynalazek niby były, było jasno a z zewnatrz nic nie widać - co może je zastapic? A co to znaczy? Pierwsze słyszę. Ja nie wyobrażam sobie domu bez firan Chyba budujesz dla siebie, a nie dla mody, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja chce rolety na zewnatrz ale tylko jako zasłonięcie na noc w dzien to i tak musimy wymyslic coś innego na okna ... pronuje zazdroske, szyba refleksyjna, lustro weneckie albo posadzic kota w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 05.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja wybierałam między roletami rzymskimi i zasłonami panelowymi, wybrałam zasłony panelowe zobacz np. tu http://www.ardeko.pl/oferta/systemy_panelowe.htm a poza tym takie pytanie lepiej zadawać tu http://forum.muratordom.pl/wnetrza,f51.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 05.06.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Możesz folie na szyby nakleić, z zewnatrz nie widać, od wewnątrz tak.A tak poza tym skad pomysł, ze firany z mody wyszły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.06.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 obecnie nic .... ale maja byc rzymskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demi 05.06.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja bym proponowała Ci rolety materiałowe, bądź rzymskie przepuszczające światło, możesz zasłonić okno ile chcesz, wtedy nikt nie widzi wnętrza, a przepusczają świato, na codzień mogą być spuszczone tylko troche, a na parapetach kwiaty, myśle, że sama tak zrobie na oknach od ulicy u siebie mimo rolet zewnętrznych wtedy okno niewygląda "goło", natomiast od strony ogrodu planuje tylko zasłony.A tu masz przykłady: http://koszalin.cityinfo.pl/upload/zalacznik_1982_00000.jpg rolety materiałowe:http://www.decorador.pl/pracownia/index.php/dekoracjeokienne?ce993abb971f07ecd2ca571cf724dc7f=bc010be2d2df4b24d2c2deb0767b84ca rolety rzymskie:http://www.decorador.pl/pracownia/index.php/dekoracjeokienne/rolety-rzymskie?ce993abb971f07ecd2ca571cf724dc7f=bc010be2d2df4b24d2c2deb0767b84ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 05.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja mam b. jasne rolety. opuszczone niemal cały dzień. w pokoju jest jasno i słonecznie kiedyś kupię karnisz i zasłonki do ozdoby, bo takie łyse te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 05.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja tez mysalalam ze firany sa nie bardzooo ale okno jest takie lyse bez firan, teraz sa modne firanki a nie komunistyczne jak daniej )) wiec my napewno bedziemy mieli ozdobne firany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 posadzic kota w oknie A kot w oknie sprawia ze sasiedzi nie gapia sie na gołą d... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ok - juz łapię to pewnie musi być baaaardzo duży kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Mnie się podbają zasłony paneloe (multum koorów i wzorów) i sznurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 06.06.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Podobają mi się rolety rzymskie.Ale nie wiem czy można je montować jakoś do okien drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia84 06.06.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja wybrałabym rolety z prowadnicami zakładanymi na litwę okienną. Wydaje mi się, że nie ma się co obawiać, że będzie ciemno, ponieważ na rynku sa dostepne rózne rodzaje i kolory. Najlepiej wybrać rolety z materiałów, które przepuszczają światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 15.06.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 firanki - jakies lekkie, np. woal kreszowany czy jakos sie to nazywa, u mnie w kolorze pastelowo zielnym. W salonie pelni fiunkcje i firanek i zaslon. Na zazdrostki i takie ciezkie biale firany w kwiaty patrzec nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 15.06.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Może coś takiego, na razie to coś podłożone u dołu byle jak ale od ulicy już widac że mgiełka w oknie jest. Też mam dosyć ciężkich firan jednak gołe okno to jakoś nijako. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f83ebdda7fb9588.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 15.06.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 posadzic kota w oknie A kot w oknie sprawia ze sasiedzi nie gapia sie na gołą d... ? ja mam kota w oknie, normalnego dachowca i jeszcze żaden sąsiad nie powiedział mi, ze widział moją gołą d... Uciażliwe jedynie jest przesadzanie kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Uciażliwe jedynie jest przesadzanie kota... A to jest kot doniczkowy? Co ile trzeba go przesadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 15.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Uciażliwe jedynie jest przesadzanie kota... A to jest kot doniczkowy? Co ile trzeba go przesadzać? kot jest bez doniczki ale przesadzać go trzeba raz na gołą d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts