anjamen 19.05.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 I co Witek? Masz jakaś traumę w związku z ta sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek008 20.05.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 A pod jakim względem lepsze? Położysz płytki, które ci się nie będą podobać, tylko dlatego, że jakiś forumowicz stwierdzi, że polecane przez niego są lepsze? Jak ci sie podobają i dobrze czujesz się w szarych wnętrzach to znaczy, że te płytki sa optymalne. nie każdy ma sprecyzowane gusta:) ja tez poszukuje z żoną ładnych płytek szarych i myślimy nad: http://wykonczmieszkanie.pl/pl/p/Azteca-concreate-lux-piedra-60x60/387 aczkolwiek, nie wiem czy nie beda za śliskie do lazienki.... w salonie powiedzieli nam, ze to takie plytki coś miedzy matowymi a blyskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniam1979 01.06.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ja zakupiłam ostatnio płytki do łazienki z ceramiki końskie seria amsterdam.mają trzy odcienie szarości, duży wybór dekorów.są między matem a polerem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 01.06.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jak ktoś chce szare "cegiełki" to polecam serię metro firmy Equipe ceramicas. Są jasno i ciemnoszare. Jak ktoś woli, to są nawet srebrne. Do formatu 7,5 x15 są też dekory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
failsafe 26.07.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Czy ktoś z Was użytkował gresy firmy Cerr-rol? Nie mam pewności, ale mogą one być także pakowane jako Ceramica Nova czy jakoś tak. Nie kojarzę zupełnie firmy, a spodobało się nam parę wzorów, którymi chcemy pokryć dużą powierzchnię (korytarz, jadalnia itd - a więc stosunkowo duże obłożenie użytkowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts