MALMON 05.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 WITAM MAM wielką prośbę ponieważ siadł mi system komputerowy i straciłem wszystkie dane . Prosze o informacje , kto buduje w okolicy Śląska dom MAJA w celu zobaczenia w naturze i porozmawiania na temat projektu .. Z góry dzieki wszystkim za oddzew .Z wyrazami szacunku MALMON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALMON 29.08.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam Wszytkich Mam w końcu pozwolenie na budowe I RUSZAM Buduję Maje z garderobami Z poważaniem MAlmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkrason 05.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam wszystkich "MAJOWICZÓW".Decyzja zapadła kupujemy MAJĘ III. Dziekuje wszystkim za naprawdę cenne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts