biała_ 05.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Czy ktoś może polecić solidnego i uczciwego dostawcę dobrych okien PVC, który te okna również dobrze zamontuje? Okna chciałabym kolorowe.Poszukuję firmy z Siedlec lub Białej Podlaskiej.Z góry dziękuję za pomoc! Podobny wątek umieściłam na forum: "Szukam dobrych okien" ale póki co cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 05.06.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 daj ogloszenie na oknonecie to nie opedzisz sie od oferantow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 05.06.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Czy ktoś może polecić solidnego i uczciwego dostawcę dobrych okien PVC, który te okna również dobrze zamontuje? Okna chciałabym kolorowe. Poszukuję firmy z Siedlec lub Białej Podlaskiej. Osobiście polecam forumowego jareko. Co prawda jest z Warszawy ale u mnie montował i (póki co ) zadowolony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_ 06.06.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 daj ogloszenie na oknonecie to nie opedzisz sie od oferantow Dzięki, ale nie chodzi mi o opędzanie się o oferentów. Zależy mi raczej na doświadczeniach forumowiczów korzystających z firm działających na wyżej wskazanym przeze mnie terenie. Osobiście polecam forumowego jareko. Co prawda jest z Warszawy ale u mnie montował i (póki co ) zadowolony jestem Dzięki, zdążyłam się już zorientować, że jareko to jeden z forumowych speców od okien i montażu, głównie PVC, myślę, jednak, że nie byłby zainteresowany ofertą dla mnie, gdyż mam raptem 10 okien w tym 2 balkonowe i 1 takie łukowate od góry, wiec raczej z Warszawy to się pewnie nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 06.06.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ...myślę, jednak, że nie byłby zainteresowany ofertą dla mnie, gdyż mam raptem 10 okien w tym 2 balkonowe i 1 takie łukowate od góry, wiec raczej z Warszawy to się pewnie nie opłaca. Więc pomyśl i zapytaj Go czy się opłaca. Od gdybania okien Ci nie przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_ 06.06.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Więc pomyśl i zapytaj Go czy się opłaca. Od gdybania okien Ci nie przybędzie co racja to racja.. ze względów praktycznych jednak bardziej odpowiadałaby mi firma z okolic Siedlec. dzięki za zainteresowanie, będę wdzięczna również za opinie innych praktyków, szczególnie z regionu j.w. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Och rety, jaka szkoda że nie znalazłem tego ogłoszenia wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts