majcia 05.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tak jak w temacie. Musimy z rodzinka troche odpoczac po walkach budowlanych i planujemy wypad na tydzien np. do Rodos . Jakie biuro podrozy polecacie??? Kiedys bylismy w Nicei z Triada ale ostatnio slyszalam ze jakies jaja byly z tym biurem Poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja mogę powiedzieć tylko z własnego doświadczenia, że polecam Scan Holiday i TUI. Oba biura chyba się połączyły i w punktach mają z reguły oferty i ze Scana i z TUI. Byłam na wycieczkach obu tych biur i nie miałam poważnych uwag. Ze Scanem byłam na Krecie i było cudownie, więc pewnie Rodos też by było OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.06.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 TuiScanholidayNeckermannGrecos HolidayOrbis i TTŚwieckiRainbow Tours Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Byłam na Rodos i na Krecie ze Scanem i było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 05.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 byłem z TUI na Rodos - rewella - bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 06.06.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzieki Wam bardzo za podpowiedzi Dzis zrobie rundke po polecanych przez Was biurach, zobaczymy co maja w ofercie ciekawego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demi 11.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Też jeździłam kiedyś z Triadą , później ze Scanem wszystko było ok.Możesz też poszukać w niemieckich biurach, podobno sporo taniej, ale nie mam doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts