gaga2 08.10.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Dzięki Wam za odzew, mam dalszą motywację do pisania Maluszek, póki co nasza rura jest po prostu zatkana, bo jeszcze nie uruchomiliśmy wentylacji. Zresztą o pierwszym uruchomieniu też muszę napisać, bo będzie ciekawe . A gdzie i za ile kupiłaś "grzybek" do swojej rury? ja oglądałam takie stalowe daszki na targach w Katowicach, ale były drogie po 900 zł i jakieś takie nowoczesne, nie pasują mi do koncepcji domu i ogrodu Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Gaga pisz pisz bedziemy wiernie czytać i czekamy na zdjęcia jak ten twój domek się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.10.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 gaga - nasz "grzybek" jest plastikowy i przyjechał razem z całym ustrojstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.10.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 czy znikający tynkarze byli z Tarnowskich Gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 15.10.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Jamles..... oni byli z Zagłębia..... ale oczywiście nie ma to żadnego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2004 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 to pewnie nie ma znaczenia, ale dwóch "moich" tynkarzy mieszkało po niewłaściwej stronie Brynicy ( Sosnowiec) Szef firmy był z Tarnowskich Gór ( czy to jest góral ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2004 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 gratuluje przeprowadzki i życzę szybkiej, ekologicznej utylizacji kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.11.2004 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Dołączam sie z gratulacjami - a kiedy parapetówa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2004 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Dołączam sie z gratulacjami - a kiedy parapetówa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.11.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 gaga - ogromniaste gratulacje z przeprowadzki :D i nie przejmu się, że mieszkasz jeszcze w nie wykończonym domeczku - zobaczysz będzie pięknie Mam nadzieję, że Wasz dom spełni wszystkie Wasze oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 gaga przeczytałam Twój dziennik w całości i z lekką zazdrością. Również czytam Muratora od bardzo dawna, ale gdzie mi do Waszej wiedzy i konsekwencji! Na razie mam nieustające poczucie, że ja swoje - wykonawca i tak robi swoje, a ja mam za małą wiedzę żeby mu udokumentować fuszerę! Gratuluję Wam bardzo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Gaga gratuluję Życzę samych miłych chwil i radości w nowym domku Ale dzieci mają radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 01.12.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 dzięki Wam wszystkim za miłe słowa. nadal czuję się z lekka oszołomiona nastąpującymi zmianami i jeszcze nie "osiadłam" i szukam swojego miejsca. niestety jestem na jakiś czas odcięta od netu i tylko na chwilkę zaglądam to w czasie pracy. Ale jak tylko wygrzebiemy się z kartonów i ustawimy komputer, zakupimy modem albo coś innego zakombinujemy... i znów będę mogła uczestniczyć w forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Gaga to czekamy aż wrócisz na Forum i zdasz relację z mieszkania na wsi Byle nie trwało za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.12.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 gaga - mam nadzieję, że szybciutko uda Ci się wypakować komputer i znowu będziesz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.12.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 gaga - wspaniały dziennik wspaniały dom i wspaniałe instalacje ekologiczne Odkop szybciutko ten komputer i opisuj wrażenia. Napisz też jak Ci się sprawuje pompa ciepła, bo to ostanio baaardzo mnie interesuje, tym bardziej, że mam chętkę na taką samą {neuratherm, prawda?} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.12.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Gaga2. Ale masz fajnie, że już mieszkasz. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts