tomi510 05.06.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Co sądzicie o ofercie ING promocyjnej?0 prowizji, 0,5% marża w pln, oprocentowanie 7%, zero ubezpieczeń, wycena nieruchomości ok. 800zł, transze wypłacane na podstawie zdjęć i dziennika budowy ewentualnie po inspekcji z banku wizyta bezpłatna, kosztorys przez siebie wykonany na druku bankowym żadnych uprawnień budowlanych, 0 prowizji od nadpłat i wcześniejszej spłaty kredytu do końca nie wiem po jakim okresie.Może sa jakieś ukryte niespodzianki w tej ofercie. Z góry dziękuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 05.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wszystko się zgadza. O ile się nie mylę to dla umów zawartych w czerwcu WIBOR 6M wynosi 6,65. jeśli dodamy marże wyjdzie 7,15.Pomimo jest to najbardziej atrkacyjna oferta dla kredytu w zł.Dodam jeszcze, że nie trzeba mieć u nich konta i żadnych produktów dodatkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja mam u nich kredyt i nie narzekam. Do tej pory bez problemów, chociaż dosyć długo już czekam na przedostatnią transzę - od 4 dni bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts