t_i_t_o 05.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Muszę kupić 5 okien 78*140, w tym jedno do łazienki. Wycena okien Fakro (4x FTP-V + 1x FTP-W białe +5x kołnierz EZV) - 6356 zł Wycena okien ROTO (4x 435H + 1x 435K +5x kołnierz) - 5556 zł Biorąc pod uwagę tylko ceny - wiadomo, co wybrać. Ale są może jakieś inne powody, dla których nie warto brać Roto? Np. nie pasujący kolor kołnierza (ja będę miał dachówkę Robena kasztanową) Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 05.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ROTO akurat wyjatkowo pasuje do kasztanowych dachówek.Zamiast serii 4 weź serię 7 (no moze poza łazienką) - powinno wyjsc w tej samej cenie co Fakro. No a seria 7 to naprawdę dobre i funkcjonalne okna - IMHO lepsze od Fakro FTP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 24.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A co powiecie o oknach z Okpolu?Cenowo są bardziej atrakcyjne od Veluxa i Fakro (Roto nie sprawdzałam), ale jak to się ma do jakości?W hurtowni pytałam, ale robią mądre miny i znacząco się uśmiechają, ale sprzedają tylko veluxa i fakro, więc się nie dziwię, że chcą pogonić konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts