Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czym dojeżdżamy na budowę (do domu)

Czym dojeżdżamy na budowę (do domu)?  

122 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym dojeżdżamy na budowę (do domu)?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to wpisz ten, który jest dla Ciebie sposobem bardziej ekstremalnym

bowiem intencją tego sondażu jest pokazanie na jakie poświęcenia i wyrzeczenia ludzie gotowi są się narazić, żeby tylko dotrzeć do upragnionego wymarzonego domku-domeczku.

Więc jak kogoś teleportuje babunia, ale zdążył do tego przywyknąć ("babunia teleportowała już pradziadka i u nas to nic dziwnego") a tylko w skrajnych sytuacjach decyduje się pojechać samochodem służbowym, żeby nie narazić się szefowi, to niech zaznaczy "samochód służbowy". Będziemy go / ją podziwiać za to.

ps.

aż mnie ząb mądrości od tego rozbolał

Mnie rozbolały "syskie csy" ja przeczytałam Twoją ankietę... :lol:

Jeśli chodzi o sporty ekstremalne związane z dojazdem na działkę, to muszę tu wysunąć na scenę moje starsze dziecko (lat 7), które na skrzypiącym dziecięcym rowerku ze spadającym łańcuchem zajechało ostatnio na działkę (8 km), po czym dumnie odrzuciło możliwość powrotu samochodem i wróciło bohatersko też rowerkiem-gruchocikiem...

Mnie rozbolały "syskie csy" ja przeczytałam Twoją ankietę... :lol:

Jeśli chodzi o sporty ekstremalne związane z dojazdem na działkę, to muszę tu wysunąć na scenę moje starsze dziecko (lat 7), które na skrzypiącym dziecięcym rowerku ze spadającym łańcuchem zajechało ostatnio na działkę (8 km), po czym dumnie odrzuciło możliwość powrotu samochodem i wróciło bohatersko też rowerkiem-gruchocikiem...

magmi - przez taką piękną okolicę nie wypada jeździć inaczej niż na rowerku...(o ile dobrze pamiętam budujesz w Smolnicy...hmmm, czyżbyś dojeżdżała z W.G. :o ?????????????)

Ja dojeżdżam samochodem... :p

bo 40km na piechotę trochę by zajęło... :roll:

• 1 month później...