Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czym dojeżdżamy na budowę (do domu)

Czym dojeżdżamy na budowę (do domu)?  

122 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym dojeżdżamy na budowę (do domu)?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zaznaczyłam rower.

Mam na budowę 1,5 km i przez ponad 2 lata (czasem kilka razy dziennie)jeździłam na rowerze albo chodziłam pieszo.

Parę miesięcy temu, na finiszu kupiłam samochód, bo uznałam, że teraz będzie dużo drobiazgów do kupienia i przewiezienia. Miałam rację, ale odbiło się to na mojej figurze. Zawsze śmiałam się z mężczyzn przyrośniętych do samochodu, którzy nawet do kiosku mie chodzą pieszo. Okazało się, że jestem dokładnie taka sama. :oops: Codziennie sobie obiecuję, że przerzucę się na rower i nic z tego - lenistwo zwycięża :oops:

Ulka

Ja też niestety swoim samochodem :cry: a tak chętnie pojechałabym jakąś służbóweczką :D .Prawdę mowiąc mogłabym na nóżkach, bo nie tak daleko ok 4 km., ale mi się nie chce :oops: albo czasu brak.Na rowerku też bym umiała ale nie mam a kasy szkoda na jego zakup bo tona cementu za to będzie :wink: .Dużawy ten mój samochód i benzyny pewnie by troche spalił ale ma gazolinke i pali niecałe 10 litrów/100 km :D .

• 4 weeks później...
Do Wszystkich ... i Miecza też,

Interesuuje mnie ta opcja z autem firmowym... czy Wasz Pracodawca pozwala Wam używać auta firmowe (pewnie tzw.kratki :wink: ) do celów prywatnych czy też żyje w błogiej nieświadomości ? Sczere odpowiedzi mile widziane :D Pozdrowionka, A

Zaznaczyłam , że najlepszym autem na świecie, czyli służbóweczką mojej gorszej :wink: połowy. Pracodawca nie ma nic przeciwko - jeżeli chodzi o auto to "no limits" - nawet na wakacje (Boże kiedy to było.. i kiedy będzie) jedziemy firmówką.

Mojego "bubu" i portfela na to mi szkoda :D, więc jadę nim tylko, gdy mój mąż wypuszcza się w Polskę.