helmutkol 06.06.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 witam moze bylo ale zadam pytanie jestem pracownikiem w firmie XXXX obecnie ukladamy chodniki ile powinien zaplacic mi pracodawca za :-1-wyrwanie kraweznika granitowego2- wykorytowanie3- wtopieniu kraweznika betonowego w sychy beton4- wtopieniu obrzeza betonowego w sychy beton5-nawiezienia piasku , ubicie i polozenie polbruku srednio za 1m^2 ???? jesli macie linki do kosztorysow albo cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 08.06.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 tak naprawdę to powinien zapłacić ok.70pln,myslę ze to cena niezła,ale jak dojdzie parę ciekawostek to jeszcze ze 15 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Generał 54 09.06.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Wg mnie tylko niech się Pan nie obrazi za: ułożenie obrzeża 3zł ułożenie krawężnika 5zł ułożenie metra 25zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helmutkol 13.06.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 cena jest jak z kosmosu , pan musi byc jakis szefem ... bo moj mi daje 20zl od wszystkiego... wiec pan jest troche lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helmutkol 13.06.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 a co do tego to jest smieszne ze ulozenie kraweznika kosztuje ok 5zl czysty absurd ... my srednio w ciagu 8-9h ukladamy 40 kraweznikow z wykorytowaniem i posprzataniem z ulicy ziemi i starych kraweznikow, wiec z twojego rachunku wynika 40x5=200zl srednio ukalda 3-4ludzi wiec dniowka dla kazdego z nich to 50 zl smiechu warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts