Gość Vika 18.09.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 witam, nosze sie z zamiarem kupna mieszkania i potrzebny mi kredyt , okolo 60 tys. niestety ze wzgledu na to ze akurat nie pracuje, bank nie przyzna mi kredytu, ale moze przyznac moim rodzicom. niestety sa oni w wieku kolo 55 i bank (PKO BP) uznal ze nie moze przyznac im kredytu o okresie splaty wynoszacym 20 lat, jedynie na lat 10.zalerzy mi na tym ze byl to kredyt na lat 20, czy sa jakies inne mozliwosci zalatwienia tej sprawy?ostatnio znajomy wspominal mi ze mozna jako poreczenie 20 letniego kredytu wykupic polise ubezpieczeniowa?czy ktos z was sie z tym spotkal?gdzie sie moge czegos dowiedziec? pozdrawiam, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Rysiek 19.09.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Jak nie pracujesz, to jak spłacisz kredyt?Rodzice za 10 lat przechodzą na emeryturę więc ich sytuacja finansowa się zmieni i stąd to ograniczenie okresu spłaty. Co się uparłeś okresu spłaty. Policz ile możesz (lub rodzice) miesięcznie spłacać i od tego uzależniasz okres spłaty. Jak weźmiesz kredyt walutowy o stałych ratach to pożyczysz więcej niż przy ratach malejących i w złotówkach. Polisę będziesz musiał kupić tak i tak (zależy od banku, ale większość wymaga) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 19.09.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Powinnaś udać się do doradcy Expandera on za darmo może coś poradzić. Wiem że w Banku GE Mieszkaniowy nie ma ograniczeń wiekowych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 dzieki, tak tez zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 28.02.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Wiem że w Banku GE Mieszkaniowy nie ma ograniczeń wiekowych, Są ograniczenia, z tym, że suma wieku kredytobiorcy (jeśli są współkredytobiorcy, to dotyczy to najstarszego z nich) i okresu kredytowania nie może być większa nić 80 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts