Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Warszawa Szukam Tynkarzy do tynków tradycyjnych

Recommended Posts

Nasi tynkarze, górale:

Piotrek tel. 669 668 901

Mamy ładne, równe ściany. Nie pili w czasie pracy (po pracy bardzo spokojnie piwko), bezproblemowi, dobrze doradzają. Nie musieliśmy zapewniać jedzenia itp. rzeczy. Sami sobie radzą. U nas pracowali bardzo sprawnie i szybko.

Polecam bardzo. Udało mi sie ich namówić na powrót do nas i kończą nam robić ogrodzenie. Szkoda, że nie mają więcej specjalizacji...Pozdrawiam.

a u mnie robił taki gostek ,który 10 lat robił tynki w belgi.zna sie na rzeczy,szybko ,sprawnie,czysciutko a co najwazniejsze równiutko.zreszta z takim doświadczeniem to dziwne by było żeby nie należał do fachowców w tej dziedzinie.a jak juz zrobił tynki to sie okazało ,ze i wykończeniówke moze zrobić.jednym słowem rewelacja.jestem zadowolona z dwóch powodów ,raz ze robota super zrobiona a dwa ze w porownaniu z innymi fachowcami to stawki nizsze.

a u mnie robił taki gostek ,który 10 lat robił tynki w belgi.zna sie na rzeczy,szybko ,sprawnie,czysciutko a co najwazniejsze równiutko.zreszta z takim doświadczeniem to dziwne by było żeby nie należał do fachowców w tej dziedzinie.a jak juz zrobił tynki to sie okazało ,ze i wykończeniówke moze zrobić.jednym słowem rewelacja.jestem zadowolona z dwóch powodów ,raz ze robota super zrobiona a dwa ze w porownaniu z innymi fachowcami to stawki nizsze.

a z którego rejonu Polski jesteś

• 1 month później...
  • 1 month później...