amber 18.09.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Chciałam bk z zelisławic ale mi mówią w składzie budowlanym , że Żelisławice upadły i nie ma, czy coś słyszeliście o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 18.09.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Z tego co słyszałam Ytong miał zakusy na przejęcie Żelisławic, ale nie wiem, jak sie sprawa skończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocza 18.09.2003 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Witam, kupiłem BK z Żelisławic jakieś 2 miesiące temu...Trochę trzeba było kombinować, bo w zakładzie działał zarząd komisaryczny, czy nawet syndyk. Z tego co wiem, obecnie można kupić BK, ale kosztuje to nieco zachodu i płaci się "żywą gotówką". Już od pewnego czasu Żelisławice pracowały od czasu, do czasu... jak była kasa na produkcję. Pozdrawiam, kocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość szwed 23.09.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Ja kupowałem BK odmiany 400 o grubości 36,5 przez PSB po 8,10 za sztukę w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocza 23.09.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 8,10 zł za sztukę netto, czy brutto|??? Ile to wychodzi za m2 ściany??? Pozdr. kocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts