lidex 06.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Plan jest taki: bielone olejowane dębowe deski podłogowe (OSMO) Pytanie jest takie: z tzw fazą czy bez? Bardzo podobają mi się z fazą, ale tak sobie myślę, że to idealne miejsce dla zbłąkanego brudu . Czy ktoś posiada coś takiego i może podzielić się doświadczeniem? A może poza zbierającym się brudem jest jeszcze jakiś powód żeby dać sobie spokój z tą fazą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 09.06.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Także by mnie ten temat interesował.Moze napisze ktoś kto takie deski użytkuje (tzn. z fazą) i jak one się sprawdzają w normalnym funkcjonowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.06.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Zajrzyjcie do archiwum. Było to poruszane. Z tego co mi się kołacze po głowie, to owa faza nie powodowała większej uciążliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madax 12.06.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Mam takie panele. Sprawują się bardzo dobrze. Miałam taki sam dylemat. Sprawdzcie na wyszukiwarce temat panele z rowkiem czy coś takiego. Mnie przekonali i od kilku miesięcy jestem posiadaczką tych paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulio 12.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Mam deski z faza, debowe na legarach i nie wyobrazam sobie desek bez fazy. Z dwoch powodow: estetycznego - faza podkresla, ze na podlodze lezy deska. Bez fazy, wygladaloby to wszystko troche jak parkiet. tecchnicznego - Facet, ktory mi ukladal podloge w ogole stwierdzil, ze nie da sie ulozyc desek (na legarach) bez fazy, tak by bylo rowno. Mozna owszem to potem potraktowac cykliniarka, tylko po co? Lepiej chyba zaoszczedzic i kupic panele - efekt ten sam. Faza powinna byc minimalna (1-2mm), mi zrobili troszke za duza, ale nie ma z tego powodu jakis klopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 14.06.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Bardzo dziękuję za rady. Będzie z fazką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts