gosia100 06.06.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam Moze juz ktos przerabial problem z czego zrobic schody by dobrze pasowaly do podlogi z teaku? Z teaku sa bardzo drogie wiec szukam jakiejs alternatywy.Myslalam o jesionie pobejcowanym lub pokolorowanym olejem pod kolor podlogi.Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 07.06.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Pisząc że schody z teaku są bardzo drogie masz na myśli całe jednolite stopnice? Ja np mam na podłodze prakiet przemysłowy wenge i jedolite stopnice z tego samego drewna kosztowałyby nas kosmiczne pieniądze ale udało mi się znaleźć firmę w której zrobili nam schody klejone z przemysłówki (tej samej co mam na podłodze) i wcale tak drogo nie kosztowały (parkieciarze którzy u nas robili powiedzieli nawet że cena była super przystępna jak na takie schody) Jeśli więc masz parkiet bądź przemysłówke z teaku może warto by było pomyśleć o takich samych schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 07.06.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 ja nie chciałam bejcowanych, więc wybrałam jeden z tańszych egzotyków- merbau. Kolor merbau jest od żółtego po naprawdę ciemny. Myślę, że będzie pasować.U mnie wygląda to tak: http://forum.muratordom.pl/post2466144.htm?highlight=schody%20merbau#2466144Rezi ma piękne schody z merbau, ale fotek już niema.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts