pik33 18.09.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 i nie chodzi mi już o styropian/wełna tylko całą resztę. Kupowaliście styropian tu, siatkę tam, klej jeszcze gdzie indziej no i w czwartym miejscu tynk, czy jakiś system "od razu w całości"? Co możecie polecić - jak zwykle - jeszcze niedrogie a już dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.09.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Sam jestem ciekaw, bo sie do tego przymierzam.PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.09.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Stryropian i siatki od jednego dostawcy. Chemia od drugiego. Razem koszty o kilka zł/m2 mniejsze niż gdybym kupował w którejkolwiek hurtowni razem (a temat rozeznawałem u wielu sprzedawców przez 2 miesiące). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 18.09.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 No qrcze, tu mnie zaskoczyles. Myslalem, ze jesli w jednej hurtowni, to latwiej cos utargowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.09.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Są hurtownie które specjalizują się w danym asortymencie jak np. Severa czy Wodan w chemii. I oni dostają od producentów ich wyroby po naprawdę niższej cenie.Postaraj sie zapytać o cenę najpierw jako prywatny inwestor a potem niech to samo uczyni twój wykonawca (o ile ma zarejestrowana firmę). Z pewnością bardzo sie zdziwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts