falus30 07.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 która lepsza garaż w bryle budynku ogrzewany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 07.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Jak ja byłam przed wyborem bramy wszędzie czytałam że lepsza segmentowa. Używano argumentów typu że nie zajmuje miejsca przy otwarciu, spokojnie można podjechac samochodem blisko bramy ale moim zdaniem co za różnica ile metrów ja stane od tej bramy żeby ją otworzyć ważne żeby była na pilota Mam segmentową bo mi się bardziej podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 która lepsza garaż w bryle budynku ogrzewany co dla ciebie jest wazne przy bramie garazowej ? zeby ciepla byla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 07.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Lepiej segmentowa-wiecej modeli i wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falus30 08.06.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 segmentowe są podobno cieplejsze niż uchylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 08.06.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 zetka różnica ile metrów staniesz od tej bramy jest duża , powiedzmy że linia zabudowy jest 7,5metra od granicy (jak w moim przypadku w grę wchodzi tylko brama segmentowa i brama wjazdowa na posesje przesuwna garaż w lini zabudowy , brama uchylna wychodzi z metr przed garaż, teraz powiedzmy że brama wjazdowa ma skrzydło dwa metry , jak tez będzie uchylna to jak tam chcesz stanąć , zostawić samochód i pozamykać bramy ,nieda sie ja mam segmentową bramę i jest spoko , ocieplana , ładnie sie otwiera , cicho , o nic nie zawadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 08.06.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 która lepsza garaż w bryle budynku ogrzewany ja jestem za segmentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 08.06.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A co za różnica ?Autor pytania nie podnosi kwestii miejsca, więc oba rozwiązania wydają się jednakowo dobre.PS. Do autora, nie wrzeszcz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 08.06.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 zależy ile chcesz wydać oraz do jakiego domku i jakiej stolarki. Uchylne raczej nie występują w kolorach drewnopodobnych, można jednak kupić ocieplane. Polecam zapoznać się ofertami producentów, często są promocje np. Wiśniowski obniżył od czerwca ceny na bramy segmentowe w kolorach drewnopodobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.06.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja dorzuce swoje trzy grosze - polecam roletową/panelową - wtedy gdy masz i rolety w oknach wszystko po zamknieciu wyglada jednolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 My mausieliśmy dać segmentową ze względu na jej szerokość. Jest niestety droższa od uchylnej, ale nie żałujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 09.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 zetka różnica ile metrów staniesz od tej bramy jest duża , powiedzmy że linia zabudowy jest 7,5metra od granicy (jak w moim przypadku w grę wchodzi tylko brama segmentowa i brama wjazdowa na posesje przesuwna garaż w lini zabudowy , brama uchylna wychodzi z metr przed garaż, teraz powiedzmy że brama wjazdowa ma skrzydło dwa metry , jak tez będzie uchylna to jak tam chcesz stanąć , zostawić samochód i pozamykać bramy ,nieda sie ja mam segmentową bramę i jest spoko , ocieplana , ładnie sie otwiera , cicho , o nic nie zawadzi Ano to już są warunki ekstremalne Autor nie pisał nic jak jest usytuowany jego dom względem granicy czy jak ma otwieraną bramę wjazdową. Normalne że nikt o zdrowych zmysłach kto załóżmy ma brame wjazdową uchylną i mało miejsca od granicy do garażu nie zamontuje sobie bramy garażowej uchylnej Ja mam sporo miejsca od garażu do granicy, bramę wjazdową zaplanowaną przesuwaną więc mi bez różnicy jak daleko muszę stanąć żeby otworzyć sobie garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 polecam segment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 10.06.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 będę miała segmentową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tres34 10.06.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jak kto woli. Ja wole uchylna, z furtka wejsciowa. Mam miejsca full, nie musze sie spinac jak niektorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.06.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jak kto woli. Ja wole uchylna, z furtka wejsciowa. Dodatkowe drzwi w bramie to fajny patent. Trzeba tylko pamiętać, aby je zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.06.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mamy segmentowa gdyz garaz w piwnicy, blisko bramy wjazdowej - liczyl sie kazdy centymetr jest ladna, cicha, ocieplana, nie rabnie w nic - choc kosztowala pewnie wiecej niz uchylna a dla niektorych to bardzo wazny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tres34 11.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Nie, zamek eletromagentyczny sam to robi. Jak kto woli. Ja wole uchylna, z furtka wejsciowa. Dodatkowe drzwi w bramie to fajny patent. Trzeba tylko pamiętać, aby je zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 11.06.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Nie, zamek eletromagentyczny sam to robi. Jak kto woli. Ja wole uchylna, z furtka wejsciowa. Dodatkowe drzwi w bramie to fajny patent. Trzeba tylko pamiętać, aby je zamykać ale sam nie jedynie gdy samozamykacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts