bilbo 08.10.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Powiedz kierownikowi, że co prawda umówiliście się na jego wynagrodzenie w kwocie np. 1200 zł ale zapłacisz mu tylko 1000 bo to prawie to samo i stąd ten wybór Wowka ! To jest genialne !!! Pozwolisz, że to sobie kiedyś zapożyczę? Gdy jeszcze raz usłyszę od naszego kierownika, że on 'zgubi' kilkanaście cm na spoinach (czytaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16186 ) - to mu chyba rzucę - panieeee! umawialiśmy się na 20 kzł, ale ja panu dam teraz 10kzł, a drugie 10kzł to se pan zgubisz w rok (albo dziesięć) na paliwie, jak pan bedziesz wolniej jeździł. No naprawdę! Czasami to chyba tylko tak się da z tymi ludźmi gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 No to może ekspert Muratora, jeszcze raz przeliczy, Pomiędzy wynikiem HenoK a eksperta jest trochę pieniędzy. 4 a 15 lat to stanowczo za duża róznica w obliczeniach. Wysłałem e-maila do redakcji MuratorDom z prośbą o odpowiedź w tej sprawie. MD odpowiedział, czy olał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.10.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 MD odpowiedział, czy olał? Ja żadnej odpowiedzi nie uzyskałem, na Forum też takiej odpowiedzi nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts