aniawmuratorze 18.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ale sobie poczytałam to moja przygoda z panem W to betka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ale sobie poczytałam to moja przygoda z panem W to betka Ania współczuje twoich przejśc - wiem że żadne spotkanie z jakimkolwiek nie solidnym wykonawcą czy fakt że zostaliśmy beszczelnieoszukani jest tak samo niemiłe i flustrujące - wkońcu przeciez nie chodzi o to żeby człowiek człowiekowi wilkiem w każdym przypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
internat1231 24.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Czytam ten watek ze smutkiem , poniewaz sprawy oczywiste w cywilizowanym kraju , tu sa marginalizowane . A interes inwestora post factum , bierze gore nad logika zdarzen . Reasumujac . Kakaowy przyjmuje zlecenie . W trakcie realizacji , inwestor (mckwadrat) dogaduje sie z podwykonawca Kakaowego (jacek-glazurnik) na dokonczenie prac bez udzialu Kakaowego , czyli wykolegowanie go z kontraktu . I tak sie staje . Kakaowy staje okoniem , wiec zostaje oczerniony na Forum . W USA Kakaowy mialby prawo do odszkodowania ze strony Mckwadrata i Jacka -glazurnika . Kazdy sad przyznalby zaplata na rzecz Kakaowego , za kradziez pracy . A dla forumowiczki Izat , proponuje zapoznanie sie z haslami w wyszukiwarce : contractor i subcontractor . niestety nie w naszym kraju u nas za pieniądze jeden drugiemu nuż w plecy byleby zarobic............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 04.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 celem przestrogi przypominam wątek... bo widzę że panowie znowu krążą po białołęce i pewnie nie tylko a mnie się jeszcze co jakiś czas odbija ta ich „fachowa” robota – więc przestrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts