nastka79 10.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nie po to się zasuwa przez 15 lat i zakuwa, żeby przy zmywaku stać - nie jest to normalne. Chyba, że dla Was jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nastka - Waćpanna z Ciebie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hehe, a może szlachcianka? Ja myślę, że moje myślenie jest logiczne... Tylko w Polsce jest tak popie.dolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Hehe, a może szlachcianka? ....a globusa masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Hehe, a może szlachcianka? ....a globusa masz ? globusa, to ma hrabina jom ino migrena menczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.07.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Już nie mam ani globusa, ani migren. Jestem na etapie, że mi wszystko lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 11.07.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nie po to się zasuwa przez 15 lat i zakuwa, żeby przy zmywaku stać - nie jest to normalne. Chyba, że dla Was jest... Jeżeli ktoś zaproponuje mi większą stawkę na zmywaku od tej której mam teraz to dlaczego nie. Doświadczenia mam a jak, a naczynia lubię myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Poradżcie moi kochani gdzie lepiej wyjechać na własną rękę do Włoch czy na Chorwację?Nie byłam w żadnym z tych krajów nie mam pojęcia o tamtejszych cenach, więc proszę o radę. Chorwacja contra Wlochy - porownanie tylko tych 2 lokalizacji Chorwacja taniej obsluga zna jezyki obce a zwlaszcza niemiecki nie ma problemuz meldowaniem sie w nocy na campie campy maja dostep do morza gratisowo jest ciepla woda miasteczka sa mniejsze i bardziej klimatyczne kamienisto skaliste plaze co nam akurat odpowiada - czystasza, niezmacona woda Wlochy drozej inny niz Wloski to czasami angielski po 22-23 czesto nie chcieli nas wpuscic na camp campy nad morzem najczesciej nie maja swojej wlasnej plazy woda ciepla na zetony w miastach jest bardzo wiele zabytkow znanych z lekcji historii autostrady sa drozsze my preferujemy chorwacje, jest blizej i nieco taniej ponadto lubimy opalac sie bez strojow kapielowych a w chorwacji jest to co najmniej normalne - wybieramy wiec campy fkk i wracamy pieknie opaleni we Wloszech tez bylo ladnie tylko barakowalo tego czegos wiekszosc ludzi wybierajac na poczatek swojych wojaży chorwacje w pozniejszych wyjazdach porownuje i zawsze w innych krajach znajdzie jakies braki w cro bylismy juz nie raz i zawsze bylo pieknie w tym temacie polecam http://www.cro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janisia 25.07.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Jestem już w pełni przekonana,14 sierpnia wyjazd do Chorwacji okolice Zadaru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.07.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 chyba fajniejszy klimat do wypoczynku jest we Włoszech, ludzie jakby bardziej wyluzowani i w Chorwacji chyba już za dużo Polaków ja twierdze wrecz odwrotnie w chorwacji na campach fkk gdzie bywalismy prawie wcale nie widywalismy polakow natomiast we wloszech za czesto. jak gdzies byly smieci, glosno i imprzy do poznej nocy to juz wiadomo ze autka maja PL na rejestracji. w slowach rodacy tez czesto nie przebieraja myslac w pijackim amoku ze i tak nikt nich nie rozumie lub wcale o to nie dbajac w cro mielismy cosze nocna, ochrone, malo polakow i ogolnie wiekszy standard pol namiotowych autorka pisze o 40 ojro za apartament 5-osobowy my za 2-soby, postawienie wlasnego namiotu i ayta placilismy nieco ponad 20 wiec cena campingowcow jest malo atrakcyjna w porownaniu z kwaterami jednak ta swoboda, mobilnosc i klimat campingu w cieply kraju jest nie do zastapienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 28.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ja też zdecydowanie wolę Chorwację,jestem w niej zakochana.Włochy są fajne dla bardzo młodych ludzi,którzy lubią imprezować.Chorwacja-dom nad brzegiem morza,prywatna plaża,cisza,spokój.Jak dla mnie-ideał.Ale to moje zdanie.A okolice Zadaru są ciekawe.Jak jedziecie pierwszy raz-moim zdaniem będziecie zadowoleni.Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janisia 29.07.2008 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Dziękuję bardzo Wprawdzie wiele osób radzi żeby jechać na Riwierę Makarską bo dopiero tam zaczyna się prawdziwa Chorwacja ,ale myślę sobie że przyjemności należy dozować stopniowo Nie jestem typem wczasowicza wylegującego się cały dzień na plaży więc okolice Zadaru wydają się idealną bazą wypadową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Nie po to się zasuwa przez 15 lat i zakuwa, żeby przy zmywaku stać - nie jest to normalne. Chyba, że dla Was jest... Jeżeli ktoś zaproponuje mi większą stawkę na zmywaku od tej której mam teraz to dlaczego nie. Doświadczenia mam a jak, a naczynia lubię myć A ja nie Studiowalam to co studiowalam wlasnie dlatego ze taka prace lubie i chce wykonywac. Tak samo nie poszlabym do pracy w bibliotece czy na ksiegowa bo bym chyba popelnila psychiczne harakirii po tygodniu (oczywiscie bez urazy wszyscy ksiegowi czy bibliotekarze - wasza praca jest fajna i potrzebna tylko ze ja osobiscie bym sie w niej nie znalazla) I to za "zadne pieniadze" - no ok moze jakies naprawde kosmiczne to bym sie zastanawiala (ale pewnie po jakims czasie i tak rzucila w cholere) Lubie swoja prace, chce ja wykonywac a to zeby stac przy garach (rowniez bez urazy:)) musialo by byc spowodowane wyraznym zakretem zyciowym - brakiem pieniedzy etc. Bywa - wiadomo Ale tak bez bata nad glowa - na pewno nie!. Moim marzeniem jest chodzenie do pracy z przyjemnoscia i radoscia. I nijak nie umiem sobie wyobrazic ze chodze taka szczesliwa do szorowania garów czy kibli. Nawet gdyby płacili 5 x tyle jak za prace architekta ps. nastka - hiszpanskiego tez sie uczyłam w liceum ale w liceum wiadomo - głupi czlowiek sobie olewał i nie docenial ze ma za darmo i umiem powiedziec tylko "!Hola! Soy Paulina! żqué hora es?" policzyc do 10 i ew. spytać któredy na Camp Nou ??? No i du.pa zbita To tak niekoniecznie w temacie co lepsze Włochy czy Chorwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaska_ze_szklarskiej 16.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Chorwacja! Najlepiej na zaglach.. Ach.. rozmarzylam się A tak serio uwazam, ze Chrowacja to kraj na kazda kieszen. Można znaleźc oferty (noclegi, jedzenie) zarowno na kieszen studenta jak i prezesa banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 20.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 widziałem wiele zdjęć z wakacji we Włoszech i w Chorwacji (znajomi z pracy którzy nie mają kredytów) powiem tylko tyle CHORWACJA Pierwsze dłuższe wakacje będą właśnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 widziałem wiele zdjęć z wakacji we Włoszech i w Chorwacji (znajomi z pracy którzy nie mają kredytów) powiem tylko tyle CHORWACJA Pierwsze dłuższe wakacje będą właśnie tam. z kredytem, nawet zlotowkowym, tez mozna to naprawde niedroga impreza a pogoda wrecz gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts