dziubek25077 08.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Chaciałem zapytać fachowców, co sądzicie o izolacji pionowej firmy ultrament? Już troche musztarda po obiedzie, bo kupiłem całą ilość do izolacji fundamentów i ścian piwnicznych, ale chciałbym wiedzieć czy ktoś ma jakieś doswiadcznia z tymi środkami? Konkretnie kupiłem podkład gruntowy tej firmy czyli - Grunt bitumiczny Następnie na to 3 warstwy Isolastik - izolacja lekka. Grunt mam piaszczysty o wręcz idelanej wsiąkalności, praktycznie kałuże nie występują na terenie wszystko idealnie idzie w sam piach, który jest ok 70 cm pod poziomem "0". Środki są o tyle dla mnie dobre bo moge sosować steropian na nich bo nie zawierają rozpuszczalników. Jedyny chyba minus, chyba że o czymś nie wiem to cena. Za izolacje tymi środkami wyszło 1600 zł, przy czym gość w markecie proponował też tańsze rozwiązanie nszym dysperbitem, co by mnie wyszło ok 300 zł, ale wolałem na izolacjach nie oszczędzać. Czy mój wybór był dobry? Prosze o nie śmiacie sie, jestem troche pedantyczny Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/103120-izolacja-pionowa-firmy-ultrament-co-o-niej-s%C4%85dzicie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts