malgosia0023 06.06.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ja raczej napewno będę miała takie same kinkiety fajnie to wygląda narożnik napewno będzie świetny jeszcze nie zdarzyło mi się kupić przez net i być niezadowolonym no,no coraz ładniej u Ciebie duśka do Andrespola chodziłąm do lekarza,a i w Justynowie mamy znajomych Jasne, że się nie gniewam Dawaj zdjęcia no widzisz... dawaj zdięcia Dziękiujemy Kasi http://mirpralat.icx.pl/kartki/photo/47.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 06.06.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ...i zaczełam 5 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 08.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No to wklejam, chociaż akurat nic ciekawego nie było do fotografowania. Z nowości mam tylko kominy . W tym i w przyszłym tygodniu będzie się dużo działo (mam nadzieję), to porobię zdjęcia i pokażę. http://i43.tinypic.com/2hmqade.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 kominy okazałe... no to cierpliwie czekamy na relacje zdieciową a co będziecie robić w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 kasiulinka co u Ciebie ...taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 09.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kasiulinka pewnie z zapałem mebluje i urządza . U mnie teraz malowanie, fugowanie a potem układanie podłóg. My zaś jeździmy, zamawiamy i kupujemy: klamki, kontakty oraz całą resztę "drobiazgów". Bardzo niewiele zostało nam czasu do przeprowadzki i ciężko zgrać wszystko w odpowiednim czasie. Lada chwila przywiozą też meble i sprzęt do kuchni i mam nadzieję - schody. Trzeba też będzie porozglądać się za lampami, zamówić wreszcie kozę, kostkę brukową oraz szafy pod zabudowę, ale to ostatecznie można zrobić po przeprowadzce. My raczej nie wprowadzimy się "na gotowe", będzie sporo rzeczy do zrobienia, ale i tak się cieszę, że będziemy wreszcie tam mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 duśka skad ja to znam nie wiem jak Ty,ale ja mam już dośyć tego kupowania My też sie przeprowadzimy do niewykończonego domu.Brak czasu i kasy to kiedy przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 09.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wszystko wskazuje na to, że 3 lipca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wszystko wskazuje na to, że 3 lipca . to już niebawem-gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 10.06.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam dziewczyny U mnie właśnie mija gorący okres wystawiania ocen, rad pedagogicznych itp. Cieszę się ze wkrótce wakacje a co w domku? Z nowych rzeczy mamy tylko żyrandol w gabinecie http://i39.tinypic.com/1zm2gt0.jpg W tej chwili nawet nie miałam czasu zajrzeć na budowę ale w piątek i sobotę szoruję łazienkę i pokoje na górze.Mąz za to siedzi tam cały czas i dopieszcza nasze gniazdko. duśka to my się wprowadzimy w jednym terminie My to się wleczemy przy was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 duśka to my się wprowadzimy w jednym terminie nie wiem czy i ja do Was nie dołączę Chciałam w czerwcu,ale tyle jeszcze pracy zostało i chyba sie nie wyrobimy Lampa bardzo ładna No nauczycielke mamy a jakiego przedmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czar_ni 10.06.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Kasiulinko ale u Was już domowo i pięknie kiedy my będziemy na takim etapie Duśka na pw podam adres gdzie należy wysłać lupę Widok z działki macie piękny i prace widzę nabrały tempa ! Co macie położone w wiatrołapie ? Nie widać dokładnie a zainteresowało mnie. Jaką kozę będziecie mieli ? Do obu Pań : piękne lampy wybrałyście ! A co u nas ? papierologia ruszyła, mamy już ekipę na ogrodzenie , fundament i studnię (oraz szambo ale to już w następnym roku). A na razie zabieramy się za porządki na działce a raczej jej karczowanie przy pomocy pilarki i kosy spalinowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 10.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 czar_ni i na jaki projekt się zdecydowaliście?jestem bardzo ciekawa U nas dziś zamontowali internet hip, hip, hurra będzie można surfować założyli też część rolet. jutro pojadę to ocenię Kolor rolety zamawialiśmy z małej próbki więc trochę się boję o efekt końcowy, ale mąż mówi, że jest ok. aha, a jeśli chodzi o przedmiot to jestem językowcem pozdrówki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 10.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam! Od jakiegoś czasu śledzę Wasze forum i musiałam się wtracic. Dom jest śśśśśśliiiiiicznyyyyy. poważnie zastanawiamy się z Mężem nad tym projektem domku. Myślimy o kotłowni za garażem i o rezygnacji z pokoju nad nim. Wiem, wiem. Szkoda. Ale z braku funduszy jestesmy do tego zmuszeni. Poza tym liczba pokoi 2+3 w zupełności nam wystarczy. Martwi mnie brak chocby malego balkonu, gdyż lubię wywietrzoną pościel, ale cóż, nie ma projektów doskonałych. Nie będzie balkonów i nie będzie "mostków termicznych". Może na ogrzewaniu zaoszczędzimy. Po adaptacji mielibyśmy 109 m. Dom ma tę zaletę, że ma duże zaplecze gospodarcze przy tym metrażu. Podobały mi się takie projekty jak: Dom w morelach, Salsa. Ale tam nie ma kompletnie miejs na szafy.I "marnuje " się powierzchnie na korytarze.Wyczytałam wszystkie strony forum od deski do deski i nie wiem, ile wynosi ściana kolankowa. Kasiu, Wy ją chyba jeszcze podnieśliście, stąd ten duży strych? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 11.06.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Serdecznie witamy w naszych progach Dzięki za miłe słowa Cieszę się strasznie, że domek wam się podoba. Uważam, że projekt jest naprawdę udany i ma fajne rozwiązania. Jest realny w kosztach do postawienia i do urządzenia. Brak bezsensownych korytarzy to rzeczywiście wielka zaleta (szczególnie w przypadku małych domów) Rzeczywiście szkoda by było gdybyście zrezygnowali z pokoju nad garażem. Trzeba byłoby przekalkulować jak przedstawiałby się koszt inwestycji bez pokoju i z nim. Nie wiem czy balkoniku nie dałoby się zrobić nad wykuszem (musiałabyś zapytać projektanta) Ściana kolankowa nie została podwyższona. Dziś będę na działce to ją zmierzę i wieczorem ci podam. Pisz jak będziesz miała jakiekolwiek pytania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 11.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dzieki za szybką odpowiedź. Wiesz, co do pomieszczenia nad garażem, to gdyby go nie było zaoszczędzilibyśmy na oknach dachowych. Może wcale by ich nie było. Zrobilibyśmy okna w ścianie szczytowej (od łazienki i pokoju). Nie wiem, czy konieczne byłoby wylewanie stropu nad garażem. Musimy porozmawiac z projektantem. Może okno na klatce schodowej udałoby się zrobic. Zapłacimy pewnie nie mało za taką adaptację, ale cóż. Dom ma byc dostosowany do naszej rodziny i (a może najważniejsze) kwoty kredytu. Czekam na info odnośnie ściany kolankowej. Czyli taki duży strych wychodzi nie zmieniając projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 12.06.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Wiesz co byłam wczoraj na działce i z tego co pamiętam ściana kolankowa ma 83 cm. Nabawiłam się strasznego zapalenia spojówek obu oczu i gardła. Nici z dzisiejszego sprzątania Jak tylko będzie lepiej zamieszczę zdjęcia rolet które zrobiłam wczoraj. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 12.06.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jak tylko będzie lepiej zamieszczę zdjęcia rolet które zrobiłam wczoraj. cierpliwie czekamy jak na razie to zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 12.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dziękuję za odpowiedź. Zdrowiej nam szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronek 12.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Byłam dziś w naszym domku. Schody na chwilę obecną wyglądają tak. Piękne schod, gratuluję. U mnie ma być podobny układ, mam więc prośbę, czy mogłabyś wrzucić fotkę, albo wysłać mi na maila, jak schody są wykończone z boku? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts