Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oto nasz domek M 109/149

Recommended Posts

Jak to fajnie oglądać wnętrza o znajomym rozkładzie w innej aranżacji . Fajnie to wszystko obmyśliliście. Widzę że przestrzeń pod schodami też wykorzystana :) Wrzuć jakąś fotkę z zewnątrz, w jakich kolorach jest domek?

Mso czekam za zdjęcia. Ja też wrzucę jak zrobi nam się nowa szafa (pralnia) w dolnej łazience (tej szarej). A tak w ogóle to coś mi nie wychodzi to wrzucanie zdjęć jakieś takie miniatury mi wychodzą.

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Witajcie.

Spróbuję wstawic kilka zdjęc, jednak muszę wytłumaczyc, że wprowadzaliśmy się "na szybkiego" i ze wzgledu na brak pieniędzy wiele rzeczy nie zrobionych do końca. Poddasze nie wykończone, podwórko... szkoda gadac. Ale mam nadzieję, że to co zrobiliśmy teraz (podłogi, ściany itd.) są dobrą bazą do reszty wnętrza. Brakuje mi mnóstwa rzeczy. Stare meble w kuchni (nie na wymiar), też nie czynią jej piękną.

Ale jesteśmy szczęśliwi, że mieszkamy na swoim. Jest cieplutko, mąż nadal wykańcza nasz dom codziennie po pracy, lecz się widujemy, gdyż wcześniej on był ciągle na budowie, a na mojej głowie była reszta, widywaliśmy się o północy w łóżku(a rano do pracy).

Pozdrawiam.

M

Starałam się załączyc zdjęcia, ale nie bardzo mogę. Obiecuję więcej.

IMG_0244.jpg

IMG_0253.jpg

Kolejne: pokoik córki. Taki mam widok za oknem w wykuszu.

Ten wielki stół został skonstruowany na święta (płyta osb położona na małym stole i przymocowana). Dzięki pomysłowi męża cała rodzina zmieściła się w świętaprzy jednym stole w naszym małym domku.

W łazience jest już lepiej niż na zdjęciu z przeprowadzki, ale tez jeszcze dużo brakuje.

Wbrew moim wcześniejszym obawom okno przy zlewie nie chlapie się. Chyba, że się myje duży gar mocnym strumieniem wody. Jestem miło zaskoczona.

IMG_0337.jpg

IMG_0338.jpg

IMG_0326.jpg

IMG_0355.jpg

IMG_0332.jpg

Edytowane przez MSO

Zaglądam na forum a tu taka niespodzianka :) Super, że już mieszkacie.Wyszedł wam bardzo przytulny domek. (super kolory) Spokojnie i powolutku sobie wszystko wykończycie. Najważniejsze, że na swoim i bardzo Wam tego gratuluję.

A Święta we własnym domu to dopiero magia nie ?:)

u nas w końcu szafa-pralnia w dolnej łazience zrobiona. Od poniedziałku zaczynamy wymianę kibelka w górnej łazience,(będzie porządny, podwieszany-bo dopiero jak mamy ten na dole widzimy różnicę..) Także u nas też ciągle coś się dzieje.

wrzucaj zdjęcia

pozdrawiamy cieplutko

• 1 month później...

Witam

Szybciutko coś skrobnę po 2,5 miesiącu mieszkania. Uważam, że projekt domu jest w sam raz dla naszej rodziny. Metraż ok, pomieszczenia rozplanowane bardzo funkcjonalnie. Z wiatrołapu mamy drzwi do małego pomieszczenia (jak u Duśki łazienka). Nie zdecydowalismy, czy tam będzie szafa na buty i kurtki, czy spiżarnia... Ale skłaniam się ku temu pierwszemu. Nie żałuję, że wybraliśmy ten projekt. Ze zmian, które wprowadzilismy też jestesmy zadowoleni. Teraz przed nami wielkie wyzwanie- moim marzeniem jest miec trawę przed domem... Pozdrawiam

Ale znaczy że co nie podoba się ?Dla mnie są ok właśnie miałam dość kollorów które są wszędzie wokoło czyli najczęściej żółte choć nie powiem myśleliśmy o takich ale widzieliśmy domek w podobnych kolorach i nam się spodobał więc te kolory przeważyły i jesteśmy zadowoleni

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Ale znaczy że co nie podoba się ?Dla mnie są ok właśnie miałam dość kollorów które są wszędzie wokoło czyli najczęściej żółte choć nie powiem myśleliśmy o takich ale widzieliśmy domek w podobnych kolorach i nam się spodobał więc te kolory przeważyły i jesteśmy zadowoleni

Właśnie podoba się. ok

• 2 months później...
  • 8 months później...