kasiulinka 10.12.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Jak to fajnie oglądać wnętrza o znajomym rozkładzie w innej aranżacji . Fajnie to wszystko obmyśliliście. Widzę że przestrzeń pod schodami też wykorzystana Wrzuć jakąś fotkę z zewnątrz, w jakich kolorach jest domek? Mso czekam za zdjęcia. Ja też wrzucę jak zrobi nam się nowa szafa (pralnia) w dolnej łazience (tej szarej). A tak w ogóle to coś mi nie wychodzi to wrzucanie zdjęć jakieś takie miniatury mi wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izia_tcz 14.12.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 z zewnątrz jeszcze nie wszystko wykończone ale elewacja już jest w kolorze rudym z dekorala z kremowymi pasami nie mam jeszcze zdjęć ale przy najbliższej okazji zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 06.01.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witajcie. Spróbuję wstawic kilka zdjęc, jednak muszę wytłumaczyc, że wprowadzaliśmy się "na szybkiego" i ze wzgledu na brak pieniędzy wiele rzeczy nie zrobionych do końca. Poddasze nie wykończone, podwórko... szkoda gadac. Ale mam nadzieję, że to co zrobiliśmy teraz (podłogi, ściany itd.) są dobrą bazą do reszty wnętrza. Brakuje mi mnóstwa rzeczy. Stare meble w kuchni (nie na wymiar), też nie czynią jej piękną. Ale jesteśmy szczęśliwi, że mieszkamy na swoim. Jest cieplutko, mąż nadal wykańcza nasz dom codziennie po pracy, lecz się widujemy, gdyż wcześniej on był ciągle na budowie, a na mojej głowie była reszta, widywaliśmy się o północy w łóżku(a rano do pracy). Pozdrawiam. M Starałam się załączyc zdjęcia, ale nie bardzo mogę. Obiecuję więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 07.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Oto kilka zdjęc. Edytowane 23 Lutego 2012 przez MSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 07.01.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 W łazience nad miską wc będzie front (drzwiczki, za nimi półki), czekamy na kabinę. Jak widzicie poddasze zamkniete, aby ciepło nie uciekało.Brak listw podłogowych etc, etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 07.01.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Kolejne: pokoik córki. Taki mam widok za oknem w wykuszu. Ten wielki stół został skonstruowany na święta (płyta osb położona na małym stole i przymocowana). Dzięki pomysłowi męża cała rodzina zmieściła się w świętaprzy jednym stole w naszym małym domku. W łazience jest już lepiej niż na zdjęciu z przeprowadzki, ale tez jeszcze dużo brakuje. Wbrew moim wcześniejszym obawom okno przy zlewie nie chlapie się. Chyba, że się myje duży gar mocnym strumieniem wody. Jestem miło zaskoczona. Edytowane 23 Lutego 2012 przez MSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 13.01.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Zaglądam na forum a tu taka niespodzianka Super, że już mieszkacie.Wyszedł wam bardzo przytulny domek. (super kolory) Spokojnie i powolutku sobie wszystko wykończycie. Najważniejsze, że na swoim i bardzo Wam tego gratuluję. A Święta we własnym domu to dopiero magia nie ? u nas w końcu szafa-pralnia w dolnej łazience zrobiona. Od poniedziałku zaczynamy wymianę kibelka w górnej łazience,(będzie porządny, podwieszany-bo dopiero jak mamy ten na dole widzimy różnicę..) Także u nas też ciągle coś się dzieje. wrzucaj zdjęcia pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 23.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 WitamSzybciutko coś skrobnę po 2,5 miesiącu mieszkania. Uważam, że projekt domu jest w sam raz dla naszej rodziny. Metraż ok, pomieszczenia rozplanowane bardzo funkcjonalnie. Z wiatrołapu mamy drzwi do małego pomieszczenia (jak u Duśki łazienka). Nie zdecydowalismy, czy tam będzie szafa na buty i kurtki, czy spiżarnia... Ale skłaniam się ku temu pierwszemu. Nie żałuję, że wybraliśmy ten projekt. Ze zmian, które wprowadzilismy też jestesmy zadowoleni. Teraz przed nami wielkie wyzwanie- moim marzeniem jest miec trawę przed domem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izia_tcz 23.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 witam wcześniej obiecałam pokazać wam mój domek z zewnątrz oto on choć jeszcze nie do końca wykończony brakuje tego i owego mamy nadzieję wykończyć w tym roku http://s3.ifotos.pl/mini/nasz-dom-_rxxwxeh.jpg ja też mam marzenie ale by mieć podjazd przed domem a nie grzęznąć w błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 29.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Izia, niespotykane kolory elewacji! Coś co jest modne... szybko wychodzi z mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izia_tcz 02.03.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ale znaczy że co nie podoba się ?Dla mnie są ok właśnie miałam dość kollorów które są wszędzie wokoło czyli najczęściej żółte choć nie powiem myśleliśmy o takich ale widzieliśmy domek w podobnych kolorach i nam się spodobał więc te kolory przeważyły i jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 11.03.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kolorek rzeczywiście inny ale dzięki temu wesoły. Musicie dobrze przemyśleć kolor kostki aby zachować równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSO 26.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ale znaczy że co nie podoba się ?Dla mnie są ok właśnie miałam dość kollorów które są wszędzie wokoło czyli najczęściej żółte choć nie powiem myśleliśmy o takich ale widzieliśmy domek w podobnych kolorach i nam się spodobał więc te kolory przeważyły i jesteśmy zadowoleni Właśnie podoba się. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izia_tcz 18.06.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) a to moja kosteczka przed domem http://s6.ifotos.pl/mini/nowe-216-_rsxenae.jpg' alt='nowe-216-_rsxenae.jpg'> Edytowane 18 Czerwca 2012 przez izia_tcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izia_tcz 26.02.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 widzę że temat zamarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts