Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

marzy mi się ZIELONA łazienka

mamuśka1719501344

Recommended Posts

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W Poznaniu oglądaliśmy je firmie CERMAG. Płytki mają przyjemną fakturę i co najważniejsze są matowe. Warto poszukać bo płytki są warte grzechu. Poniżej podaję link do punktów sprzedaży w W-wie, które znalazłem na stronie polskiego dystrybutora

http://www.marazzi.pl/pages/3/2/

Miłego ogladania... :D

nie wiem czy ktoś brał pod uwagę płytki firmy Domino (to ta sama fabryka co Tubądzin) seria Linea zielona ... bardzo ładnie prezentują się na ścianie właśnie łączone z kremem jak się nauczę wklejać zdjęcia to pokażę jak mi z tejże linei wyszedl kibelek

A dlaczego nie pomieszac??? Ja w jednej lazience u siebie polaczylam 3 kolekcje o tym samym formacie. Z innej mam dekor, baze i podloge. W salonie przykladalam plytki, czy rzeczywiscie pasuja do siebie. Wyszlo super!

Sama bylam niezadowolona z malego wyboru kolorow i dekorow kolekcji. Zauwazylam, ze wiekszoc projektanow z powodzeniem miesza nie raz nawet kilka kolekcjii w jednej lazience.

To jest trudniejsza sprawa ... mam chęc na dekor Italgres Bosque w kolorze sepii a płytki z serii Zeus (orginalne do tego dekoru) nie podobają mi się. Nie umiem dobrać nic no nie było by wyłącznie beżem lub brązem (nie chcę 3 beżowo brązowej łazienki)

Dodatkowo nie mogę dotrzeć do tego dekoru w innej kolorystyce (jesli jest) a możliwe że jest.

AgaAloes pokaż swoje dzieło. Może mnie zainspirujesz.

Jakie kolekcje połączyłaś?

Dla wszytkich szukających czegoś innego kolorystycznie polecam .... Villeroy & Boch. Maja bardzo szeroką gamę kolorów, oscieni i wielkości w serii Pro architectura new. Ceny płytek nie powalają, w przeciwieństwie do armatury.

Ja padłam oczarowana serią Bernina co zypełnie jest w innym stylu niż szukałam, ale to jest TO.

• 11 months później...
Ja zakochałam się w tych kaflach. Cudowne maja serie i nie są jakoś astronomicznie drodzy.:

http://www.inalco.es/catalogo/series/Oppalo/Ambientes/Ambiente5.jpg

To firma INALCO seria oppalo. Dostępna w Euro- ceramika w Opexach.

Pozdrawiam,

Dagne

Widziałam listwę z tej serii - kolor niebieski, jest jakby szklana, niebiesko - transparentna, czy płytki też są tak wykonane, czy są zwykłe???