ArtMedia 18.09.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Witam. Czy moglibyście doradzić mi jakie farby lepiej zastosowac i dlaczego?Mam zagruntowane ściany rozcieńczoną białą emulsją akrylową. Mam też bezpłatnie dużo, dobrych, drogich emulsji winylowych (Dulux, Leyland itd).Czy taką ścianę zagruntowaną farbą akrylową można w ogóle malować farbą winylową? I czym się one właściwie charakteryzują w stosunku do akrylowych? Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 21.09.2003 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 22.09.2003 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Nadal nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 23.09.2003 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 No dobra, poddaje się. Maluje w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 23.09.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Witam. Czy moglibyście doradzić mi jakie farby lepiej zastosowac i dlaczego? Mam zagruntowane ściany rozcieńczoną białą emulsją akrylową. Mam też bezpłatnie dużo, dobrych, drogich emulsji winylowych (Dulux, Leyland itd). Czy taką ścianę zagruntowaną farbą akrylową można w ogóle malować farbą winylową? I czym się one właściwie charakteryzują w stosunku do akrylowych? Sebastian smialo maluj duluxem - winyl to dodatek do akrylu w tych farbach poprawiajacy jej wlasciwosci (takiej informacji udzilili mi ludzie ktorzy instalowali mieszalnik DULUXa u mnie w firmie, gdy zadalem im takie pytanie) - inaczej mowiac jest wlasciwie farba akrylowa. Milego malownia tym bardziej ze za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 25.09.2003 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam ponownie. Dzięki za info. Pomalowałem. Jest super. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts