Aluland 10.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam serdecznie jak w temacie jaka cena za mb typowej wysokości płacicie/płaciliście za przęsła ogrodzeniowe z plaskownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 10.06.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam serdecznie jak w temacie jaka cena za mb typowej wysokości płacicie/płaciliście za przęsła ogrodzeniowe z plaskownika? nikt? nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 10.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Znam człowieka co robi tanio ogrodzenia i balustrady i są bardzo ładne (bo mi robił) szczerze go polecam. Jak coś na stronie http://www.mieszkobud.pl jest kontakt do mnie chętnie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 11.06.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 mozna coś o cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beratun 11.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 60 zl. mb przesła, wysokosc 1,5 m (woj.mazowieckie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 12.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 mozna coś o cenach? Moim zdaniem jest tani i bardzo dokładny, a troszkę sie na tym znam tak wiec lipy by mi nie wcisnoł no i cena moim zdaniem bardzo OK. Jak coś podam kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts