e-Mandzia 16.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Sędzia pomylił się dwa razy, raz jak uznał gola dla Polski, który był spalony, a drugi raz niesłusznie dyktując rzut karny i to w 93 minucie meczu - nikt o takim przypadku jeszcze nie słyszał Myślę, że zauważono to szybko, skoro zaraz po meczu, odwołano tego sędziego, a miał przecież sędziować finał Nie widzę też powodu do wstydu za Polaków, za tą ochronę, bo niby dlaczego - Niemcy powinni być szczęśliwi, że spalony został uznany ? mbz ? i spokojni ? Naprawdę nie ulegajmy nagonce medialnej, która kibiców polskich traktuje jako kiboli. Trzech moich znajomych jeździ na mecze, wszyscy mają różne miejsca, są w różnych sektorach (nie znają się wzajemnie) i żaden z nich nie mówił o jakichkolwiek incydentach. Natomiast mówią, że gospodarze spotkań, wyraźnie dają im odczuć, że Oni są Polakami. PS Pisałam wcześniej, że inną kwestią jest to, że jesteśmy słabą drużyną, zatem cudów nie należy się spodziewać. Weeb powinien spaść i ... spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.06.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nie widzę też powodu do wstydu za Polaków, za tą ochronę, bo niby dlaczego - Niemcy powinni być szczęśliwi, że spalony został uznany ? mbz ? i spokojni ? Moze rozwin, bo nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. I co maja do tego Niemcy - przeciez gralismy z Austria. Wstydze sie, chociaz nie ulegam nagonce prasowej, tylko sama widzialam, co sie wyprawialo w internecie po meczu i naprawde jestem zaskoczona poziomem agresji naszych kibicow ( agresji w wypowiedziach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A mnie śmieszą wypowiedzi kibiców na temat meczów dzisiejszych: oby Austria wygrała z Niemcami, to przejdziemy... Ale nikt nie mówi o tym, że musimy my wygrać jeszcze z Chorwacją, co wcale łatwe nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nie widzę też powodu do wstydu za Polaków, za tą ochronę, bo niby dlaczego - Niemcy powinni być szczęśliwi, że spalony został uznany ? mbz ? i spokojni ? Moze rozwin, bo nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. I co maja do tego Niemcy - przeciez gralismy z Austria. Wstydze sie, chociaz nie ulegam nagonce prasowej, tylko sama widzialam, co sie wyprawialo w internecie po meczu i naprawde jestem zaskoczona poziomem agresji naszych kibicow ( agresji w wypowiedziach). Oczywiście chodziło o Austrię, nie wiem skąd wzięłam Niemców Sama napisałaś, że widziałaś w internecie - to faktycznie kibole, ale ja mówiłam o kibicach, którzy byli na meczu i kiboli nie widzieli, mimo, że w mediach dużo o nich mówią. Agresja wsród kiboli i nie tylko, istnieje nie tylko w Polsce - ale wstydzić się zawsze można. A kwestię odsunięcia sędziego Weeba - popieram w całej rozciągłości - jest złym sędzią, takie pomyłki i decyzje są niedopuszczalne, o niezawisłości - nie wspomnę. Takie mam zdanie, Twoje również szanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.06.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Oczywiście chodziło o Austrię, nie wiem skąd wzięłam Niemców Sama napisałaś, że widziałaś w internecie - to faktycznie kibole, ale ja mówiłam o kibicach, którzy byli na meczu i kiboli nie widzieli, mimo, że w mediach dużo o nich mówią. Agresja wsród kiboli i nie tylko, istnieje nie tylko w Polsce - ale wstydzić się zawsze można. No ale on ochrone dostal nie przez kibicow na meczu, tylko przez tych z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.06.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no wiesz, nie tylko przez tych z internetu chyba, bo sam prezydent Tusk, oświadczył w jednym z wywiadów, że by go zabił - w polskich mediach cisza na ten temat , a prezydent, to prezydent więc chyba nie kibol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 16.06.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no wiesz, nie tylko przez tych z internetu chyba, bo sam prezydent Tusk, oświadczył w jednym z wywiadów, że by go zabił - w polskich mediach cisza na ten temat , a prezydent, to prezydent więc chyba nie kibol dostał za te słowa od Moniki O w siódmym dniu tygodnia 9;00 radio zet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nie zmienia to faktu, że ochrona jest mu potrzebna, nie tylko przez wzgląd na kiboli. Osobiście uważam, że takie słowa w ustach prezydenta, są delikatnie mówiąc mało dyplomatyczne, chociaż rozumiem skalę, też delikatnie mówiąc zdenerwowania PS a to Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 16.06.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nie zmienia to faktu, że ochrona jest mu potrzebna, nie tylko przez wzgląd na kiboli. Osobiście uważam, że takie słowa w ustach prezydenta, są delikatnie mówiąc mało dyplomatyczne, chociaż rozumiem skalę, też delikatnie mówiąc zdenerwowania PS a to Monika premiera..... a Monika jest bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.06.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Monika nie jest OK jest nieobiektywna i nie lubie jej, sprzyja lewackiej zarazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.06.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 haha, jasne, że premiera, ale przekręcam Austria/Niemcy też pokręciłam. Oby nie okazało się, że kostkę brukową położę na szlichty, a styro na podjazd (...) a Monika była ok, Kaśka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.06.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A rzeczywiscie Monika byla OK, przepraszam, ze sie tak wzniecilem. To przez to, ze nie lubie poniedzialku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 16.06.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A rzeczywiscie Monika byla OK, przepraszam, ze sie tak wzniecilem. To przez to, ze nie lubie poniedzialku... Monika jest OK tylko dlatego ze "politycy" .......... są BEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A rzeczywiscie Monika byla OK, przepraszam, ze sie tak wzniecilem. To przez to, ze nie lubie poniedzialku... Ja też nie lubię poniedziałku, ale film Chmielewskiego tak Monikę lubię, tą "od" Wilków Matko, ja już nie piszę, zapracować na dom trza, a nie tak od samego rana, tylko forum, forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.06.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ja niestety nie moge sie przelamac zeby cos zaczac robic pozytecznego. Wynajduje sobie wszystko, zeby odwlec moment rozpoczecia uczciwej pracy... a moze jeszcze zrobie sobie porzadek na biurku? Potem herbata i ... przerwa obiadowa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A ja zrobię jednak tak, teraz pójdę coś przekąsić, potem będę senna bo się napakuję, więc wypiję kawę, bałagan na biurku poczeka do lepszego nastroju, zerknę na forum, a potem ... zobaczymy.Tak czy inaczej, cały czas palę się do roboty, ale rzucę to palenie bo nie zdrowe cholerstwo - Aluland, gratuluję wyzbycia się nałogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 16.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A ja zrobię jednak tak, teraz pójdę coś przekąsić, potem będę senna bo się napakuję, więc wypiję kawę, bałagan na biurku poczeka do lepszego nastroju, zerknę na forum, a potem ... zobaczymy. Tak czy inaczej, cały czas palę się do roboty, ale rzucę to palenie bo nie zdrowe cholerstwo - Aluland, gratuluję wyzbycia się nałogu. siadaj obok i pal,,,,a ja bede mówioć bee, fee , fujjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.06.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Panie zeslij mi chociaz odrobinke zapalu do pracy na tej odleglej i obcej irlandzkiej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 16.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Panie zeslij mi chociaz odrobinke zapalu do pracy na tej odleglej i obcej irlandzkiej ziemi Zołnierzu Maryjny do zapier...weż sie i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 16.06.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 albo..i na piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts