Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

1, 2 ,3 - proba forum... (jak przed meczem z Austria?)

maysee

Recommended Posts

Sędzia pomylił się dwa razy, raz jak uznał gola dla Polski, który był spalony, a drugi raz niesłusznie dyktując rzut karny i to w 93 minucie meczu - nikt o takim przypadku jeszcze nie słyszał :o Myślę, że zauważono to szybko, skoro zaraz po meczu, odwołano tego sędziego, a miał przecież sędziować finał :-?

Nie widzę też powodu do wstydu za Polaków, za tą ochronę, bo niby dlaczego - Niemcy powinni być szczęśliwi, że spalony został uznany ? mbz ? i spokojni ?

Naprawdę nie ulegajmy nagonce medialnej, która kibiców polskich traktuje jako kiboli. Trzech moich znajomych jeździ na mecze, wszyscy mają różne miejsca, są w różnych sektorach (nie znają się wzajemnie) i żaden z nich nie mówił o jakichkolwiek incydentach. Natomiast mówią, że gospodarze spotkań, wyraźnie dają im odczuć, że Oni są Polakami.

PS

Pisałam wcześniej, że inną kwestią jest to, że jesteśmy słabą drużyną, zatem cudów nie należy się spodziewać.

Weeb powinien spaść :) i ... spadł.

• Odpowiedzi 209
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie widzę też powodu do wstydu za Polaków, za tą ochronę, bo niby dlaczego - Niemcy powinni być szczęśliwi, że spalony został uznany ? mbz ? i spokojni ?

Moze rozwin, bo nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. I co maja do tego Niemcy - przeciez gralismy z Austria. Wstydze sie, chociaz nie ulegam nagonce prasowej, tylko sama widzialam, co sie wyprawialo w internecie po meczu i naprawde jestem zaskoczona poziomem agresji naszych kibicow ( agresji w wypowiedziach).

Moze rozwin, bo nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. I co maja do tego Niemcy - przeciez gralismy z Austria. Wstydze sie, chociaz nie ulegam nagonce prasowej, tylko sama widzialam, co sie wyprawialo w internecie po meczu i naprawde jestem zaskoczona poziomem agresji naszych kibicow ( agresji w wypowiedziach).

Oczywiście chodziło o Austrię, nie wiem skąd wzięłam Niemców :roll:

Sama napisałaś, że widziałaś w internecie - to faktycznie kibole, ale ja mówiłam o kibicach, którzy byli na meczu i kiboli nie widzieli, mimo, że w mediach dużo o nich mówią.

Agresja wsród kiboli i nie tylko, istnieje nie tylko w Polsce - ale wstydzić się zawsze można.

A kwestię odsunięcia sędziego Weeba - popieram w całej rozciągłości - jest złym sędzią, takie pomyłki i decyzje są niedopuszczalne, o niezawisłości - nie wspomnę. Takie mam zdanie, Twoje również szanuję.

Oczywiście chodziło o Austrię, nie wiem skąd wzięłam Niemców :roll:

Sama napisałaś, że widziałaś w internecie - to faktycznie kibole, ale ja mówiłam o kibicach, którzy byli na meczu i kiboli nie widzieli, mimo, że w mediach dużo o nich mówią.

Agresja wsród kiboli i nie tylko, istnieje nie tylko w Polsce - ale wstydzić się zawsze można.

No ale on ochrone dostal nie przez kibicow na meczu, tylko przez tych z internetu.

Nie zmienia to faktu, że ochrona jest mu potrzebna, nie tylko przez wzgląd na kiboli.

Osobiście uważam, że takie słowa w ustach prezydenta, są delikatnie mówiąc mało dyplomatyczne, chociaż rozumiem skalę, też delikatnie mówiąc zdenerwowania :-?

PS

a to Monika 8)

premiera..... a Monika jest bardzo OK :D

A rzeczywiscie Monika byla OK, przepraszam, ze sie tak wzniecilem. To przez to, ze nie lubie poniedzialku...

:D

Ja też nie lubię poniedziałku, ale film Chmielewskiego tak :D

Monikę lubię, tą "od" Wilków :D

Matko, ja już nie piszę, zapracować na dom trza, a nie tak od samego rana, tylko forum, forum :-?

A ja zrobię jednak tak, teraz pójdę coś przekąsić, potem będę senna bo się napakuję, więc wypiję kawę, bałagan na biurku poczeka do lepszego nastroju, zerknę na forum, a potem ... zobaczymy.

Tak czy inaczej, cały czas palę się do roboty, ale rzucę to palenie bo nie zdrowe cholerstwo - Aluland, gratuluję wyzbycia się nałogu.

A ja zrobię jednak tak, teraz pójdę coś przekąsić, potem będę senna bo się napakuję, więc wypiję kawę, bałagan na biurku poczeka do lepszego nastroju, zerknę na forum, a potem ... zobaczymy.

Tak czy inaczej, cały czas palę się do roboty, ale rzucę to palenie bo nie zdrowe cholerstwo - Aluland, gratuluję wyzbycia się nałogu.

siadaj obok i pal,,,,a ja bede mówioć bee, fee , fujjj :D