e-Mandzia 17.06.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 ale miło bo ulubione.. tak, wygodne som wyskoczyłam w nich właśnie na lunch ... w Victorii byłam , ale więcej tam nie pójdę "(...) chamstwo z całego świata się zjeżdza, kasza niedogotowana ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 17.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 kawa w filzankach jakby szklanek brakowało.. , na dodatek porcje skromne nie jak w GS lub w bufecie na zabawie... stoi zbudowana dziwczyna pod sciana w OSP dodam remiza na zabawie..podchodzi chlopak i pyta ..zatanczymy? pada odp tera nie ale się dowiaduj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.06.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 "Pytania sa tendencyjne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 17.06.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 patataj, patataj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.06.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Aluland popłakałam się, po prostu bomba. A propos tańczenia, to niestety z życia wzięte - na jednej z imprez jeden gościu ciągle siedział przy stole, wszyscy rozbawieni, podeszłam do stołu i zaczęłam zachęcać do tańca. On spojrzał na mnie nieco mętnym wzrokiem i ze stoickim spokojem rzekł: - ja nie tancor, ja jebiec Już nie proszę facetów do tańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.06.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Domniemuję, że albo wszyscy za robotę się wzięli, albo się przepracowali i odpoczywają , stawiam na to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Aluland popłakałam się, po prostu bomba. A propos tańczenia, to niestety z życia wzięte - na jednej z imprez jeden gościu ciągle siedział przy stole, wszyscy rozbawieni, podeszłam do stołu i zaczęłam zachęcać do tańca. On spojrzał na mnie nieco mętnym wzrokiem i ze stoickim spokojem rzekł: - ja nie tancor, ja jebiec Już nie proszę facetów do tańca zaje...fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Domniemuję, że albo wszyscy za robotę się wzięli, albo się przepracowali i odpoczywają , stawiam na to drugie za robotę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Naprawdę ? , no nie mogę uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Naprawdę ? , no nie mogę uwierzyć poważnie, doprawdy zaiste pracowałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 To w takim razie, jestem pod wrażeniem "(...) Tutaj jest jakby luksusowo..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 To w takim razie, jestem pod wrażeniem "(...) Tutaj jest jakby luksusowo..." ba, a teraz lenistwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Lenistwo - tak, tak, chociaż w pracy można odpocząć Także zajadam truskawki, nie odbieram tel., bo w końcu: "(...) co to jest ?, albo jedzenie albo praca ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 18.06.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Przepraszam a czy to radio moze grac troche ciszej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Przepraszam a czy to radio moze grac troche ciszej ? "(...) Nie, ale może głośniej..." "(...) Tutaj nie wolno palić - ale ja się nie zaciągam ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Nie kop pana, bo się zmęczysz... Lenistwo to też taki sport? Bo jesteśmy w dziale sportowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.06.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Nie kop pana, bo się zmęczysz... Lenistwo to też taki sport? Bo jesteśmy w dziale sportowym... Wygląda na to, że tak , to może nowa dyscyplina jakaś Sportowcom, też należy się odpoczynek - kiedyś. Bo ze zmęczenia będziemy "(...) z twarzy podobni jakby do nikogo..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.06.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Prz zmęczeniu należy uważać z alkoholem, a poza tym: "A to jest butelka z XVI wieku, w której przechowywano wódkę i rozpijano nią chłopów pańszczyźnianych" Nota bene to mój najulubieńszy polski filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.06.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Prz zmęczeniu należy uważać z alkoholem, a poza tym: "A to jest butelka z XVI wieku, w której przechowywano wódkę i rozpijano nią chłopów pańszczyźnianych" Nota bene to mój najulubieńszy polski filmik "Nie lubię poniedziałku" ? - dobrze pamiętam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Prz zmęczeniu należy uważać z alkoholem, a poza tym: "A to jest butelka z XVI wieku, w której przechowywano wódkę i rozpijano nią chłopów pańszczyźnianych" Nota bene to mój najulubieńszy polski filmik "Nie lubię poniedziałku" ? - dobrze pamiętam ? Boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts