ponury63 10.06.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Miałem ostatnio kilka pytań o to, czemu Forum nie działa chwilę po północy sądzę, że wtedy trwa archiwizacja bazy Forum zaczyna się kilka minut po połnocy, trwa chwilę, po czym bodaj przez 2 minuty jest dostęp a po chwili znów nie ma możliwości łączenia sie z Forum, mniej wiecej do kwadransa po północy Potem jest bodaj jeszcze jedna aktualizacja, po pierwszej w nocy, ale zdecydowanie krótsza Jeśli są jakieś inne powody, to niech ktoś władny się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 01.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 mam podobne obserwacje, ciekawe czy redakcja to potwierdzi, i nie ma tu mowy o pretensjach , ja rozumiem że to normalny lag techniczny, chciałbym mieć jednak pewnośc, aby nie zadręczać mojego ISP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.10.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ciekawe czy redakcja to potwierdzi no ciekawe ja rozumiem że to normalny lag techniczny, chciałbym mieć jednak pewnośc, aby nie zadręczać mojego ISP nie zadręczaj kiedyś archiwizacja odbywała sie o 3 w nocy - i to byla najodpowiedniejsza pora na takie działania okolo północy na Forum jest jeszcze bardzo wielu użytkowników co do braku dostępu, trochę skrócil się czas tego oczekiwania lag to chyba nie jest, to nie IRC choć od pewnego czasu Forum znowu miewa kłopoty z dostępem do serwera, na szczęście dość rzadkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.02.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 dokładnie od 00.08 do 00.10-00.12scie wedle mych spostrzezen...ide wtedy po drinka loozik..jedna reklama za dzien..ni ma co rwac szat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 kiedyś trzeba robić te back-upy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts