marcin714 10.06.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A sprawdziłaś , że nie mogą murować prosto na dopalaczach? Bo są tacy co na trzeźwo nie umieja nic zrobić bo sie trzęsą cali i dopiero jak wypiją idą do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.06.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Hehe, nic z tego - podobno już nie są w stanie dowlec się na budowę i znajomym znajomych paru rzeczy nie pokończyli - cóż, może jak ich parę razy wywalili ostatnio, to trochę teraz otrzeźwieją dosłownie i w przenośni plus kaska na wódeczkę się troszkę ograniczy i będą chcieli u mnie pracować, ale to pewnie i tak tylko do czasu wypłaty pierwszej transzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBIK12 10.06.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 proszę o kontakt 504179650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 10.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A sprawdziłaś , że nie mogą murować prosto na dopalaczach? Bo są tacy co na trzeźwo nie umieja nic zrobić bo sie trzęsą cali i dopiero jak wypiją idą do roboty. murarze zawsze pili i będą pić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 yyyyyyyyy przepraszam - moi nie pili ale mają terminy na 2009 też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 10.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Hehe, nic z tego - podobno już nie są w stanie dowlec się na budowę i znajomym znajomych paru rzeczy nie pokończyli - cóż, może jak ich parę razy wywalili ostatnio, to trochę teraz otrzeźwieją dosłownie i w przenośni plus kaska na wódeczkę się troszkę ograniczy i będą chcieli u mnie pracować, ale to pewnie i tak tylko do czasu wypłaty pierwszej transzy... poszukaj dostępu do lokalnych gazet np podlasie, lubelskie, radomskie napewno jest sporo ogłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 10.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jak coś proszę o kontakt może uda mi sie was gdzieś wcisnąć bo zwolnił mi się jeden termin, gdyż skończyliśmy wcześniej niż było to zaplanowane. A co do murarzy ja mam pięć ekip i nie piją, zasada prosta ci co pili wont i po problemie Pozdrawiam podaje kontakt 506 907 807 lub http://www.mieszkobud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzięki wszystkim, na razie mamy cały tydzień spotkań, bo okazuje się wyobraźcie sobie, że jednak są ekipy, które mogą się nami zająć i to nawet polecane, więc może damy radę Jednak walące się kursy funta i euro dają już najwyraźniej efekty W każdym razie kolejny casting przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dj_lesin 11.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Z tymi ekipami ,,last minut" bym uwazał.Znajomy w tamtym roku umówił dosyc powazna ekipe na czerwiec. Podczas ,,dogadywania sie" pan w GARNITUZE obiecał mu ze wejda w czerwcu bedzie ich z szesciu i moment weszli.Jak co do czego weszli w Sierpniu pierwszy tydzień faktycznie w szesciu pieciu a potem to az jeden muraz z pomocnikiem:))Alke wszystko sie dobrze skończyło - ostatnio wylewlismy sami wylewki - bosko wyszł\y:)Mi bedzie w tym roku zaczynał mórowac mój TATA - fachowiec.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dj_lesin 11.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Z tymi ekipami ,,last minut" bym uwazał.Znajomy w tamtym roku umówił dosyc powazna ekipe na czerwiec. Podczas ,,dogadywania sie" pan w GARNITUZE obiecał mu ze wejda w czerwcu bedzie ich z szesciu i moment weszli.Jak co do czego weszli w Sierpniu pierwszy tydzień faktycznie w szesciu pieciu a potem to az jeden muraz z pomocnikiem:))Alke wszystko sie dobrze skończyło - ostatnio wylewlismy sami wylewki - bosko wyszł\y:)Mi bedzie w tym roku zaczynał mórowac mój TATA - fachowiec.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.06.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No bo ważna jakość, a nie ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorka102 12.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Właśnie zakończyłam casting ale miałam kontakt z kilkoma ekipami.Oprócz mojej dwie były godne zainteresowania. Jedna tania i facet wyglądał na "robotnego" z Białegostoku- za dom 370 m2 całkowitej pow. (z tarasami, kominami itd.) chciał 45 tyś. Drugi facet z Zamościa-wydał się bardzo rozsądny ale chciał więcej. namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts