Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pytanie dla ciebie siostra :)

chociaż Karolinka nie wiem skąd :oops:

w dzienniku pisałą, ze buduja blisko Nałęczowa :wink:

A ode mnie jest jakieś 150 km, pewnie ze 2,5 godizny jazdy. Ale dawno nie byłam i chciałbym się wybrac :wink:

A Ty masz daleko?

dziewczyny bardzo chętnie:)

do Kazimierza mam 20 min, jazdy samochodem, w zimie jest tam cudnie w lecie też tylko że takie tłumy turystów że nie ma gdzie spokojnie usiąść, zapraszam też do Nałęczowa na kurację:)

dziewczyny bardzo chętnie:)

do Kazimierza mam 20 min, jazdy samochodem, w zimie jest tam cudnie w lecie też tylko że takie tłumy turystów że nie ma gdzie spokojnie usiąść, zapraszam też do Nałęczowa na kurację:)

uważaj, bo się wprosimy

i gdzie naszą harańczę wtedy pomieścisz?

heh, no narazie nie jestem na żadnym kierowniczym stanowisku niestety ale pracuje dopiero rok :wink: więc wszystko przede mną:), ja jestem od rezerwacji i różnych spraw związanych z rozliczeniami z NFZ.
heh, no narazie nie jestem na żadnym kierowniczym stanowisku niestety ale pracuje dopiero rok :wink: więc wszystko przede mną:), ja jestem od rezerwacji i różnych spraw związanych z rozliczeniami z NFZ.

czyli jak będę miała dość teściowej to mogę ja do Ciebie wysłać? :wink:

jasne, znajdę jej odpowiedni pokój i zabiegi odpowiednie też, ale swoją droga ja czasem też sie wyrwę na jakiś masaż to potem czuje się jak nowonarodzona.

a drogo jest u was?

jasne, znajdę jej odpowiedni pokój i zabiegi odpowiednie też, ale swoją droga ja czasem też sie wyrwę na jakiś masaż to potem czuje się jak nowonarodzona.

masaż :roll: fajnie!

Pokoje macie przystosowane dla "wózkowiczów"?

A moze ja powinnam na priv. takie pytania Ci zadawać. I w sumie w tym roku- no nie w tamtym- teściowa juz odpoczywała od nas. To na razie jej się nie nalezy :wink:

:)

Aneta wynajmujemy tam sobie coś?

psst. Nie kuście, ja liczę kasę do pierwszego a Wy mi tu o takich przyjemnościach. Ale może później trochę, jak będe się mogła wyrwac, jak Ł. będzie juz na miejscu czyli najwczesniej w połowie kwietnia a raczej w maju, po komunii ALi . Upsss, jeszcze trochę :-?