Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny a powiedzcie jak urządzacie pokój dla dzieciaków? chodzi mi o dzieci w wieku wczesnoszkolnym?

na mebelki dziecięce to chyba za późno a nie wiem czy takie młodzieżowe nie bedą za poważne?? bo do takich poważniejszych mebli to i dodatki dziecięce nie będą pasowały.

u mojego na razie stolik malutki z 2 krzesełkami - z ikei

biurko dla dorosłego :) bo komputer musi mieć miejsce

no i dziecko od wrzesnia do szkoły maszeruje :)

łóżko coś w stylu ikei

i antresola - tam będzie materac

garderoba - tam i w pokoju pudła z zabawkami :)

i dywaniki :)

na razie tyle

nie mam pomysłu na jakieś półki

Tylko pozazdrościć szczęśliwym mamo. Ja póki co sama :(. Męża zobaczę dopiero w poniedziałek, a dzieciaczka jeszcze nie mamy. A z tego co piszecie to u was wesoło bywa i pociechy dużo radości przynoszą.

poczekaj cierpliwie :)

niedługo pewnie i u was zwiększy się rodzinka :)

a dzieciaki - wiele radości przynoszą

W Twoich komentarzach kochana to jak w dobrej kafejce - zawsze można wpaść poplotkować bo ruch tu jak w ulu

no tak, dziewczyny rozruszałyści moje komentarze:) zapraszam na plotki.

poczekaj cierpliwie

niedługo pewnie i u was zwiększy się rodzinka

a dzieciaki - wiele radości przynoszą

ja to się nie mogę doczekać przeprowadzki właśnie ze względu na to że od pierwszego dnia na swoim będziemy się starać o rodzeństwo dla Kingi :lol:

dla mnie dom bez dzieci jest jakis taki bez duszy.

a ja dla mojej małej chce kupić jakiś zestaw mebelków, widziałam w vox nawet fajne, dobiorę do nich dziewczęce dodatki i mam nadzieje że będzie ok. Jak się przeprowadzimy to Kinga pewnie do szkoły pójdzie to muszę pomyśleć nad ciekawym kącikiem do nauki i prac twórczych.

W Twoich komentarzach kochana to jak w dobrej kafejce - zawsze można wpaść poplotkować bo ruch tu jak w ulu :)

witam i ja na tym towarzyskim wątku. Karolinka racja, że przyciągasz wszystkie na poranne kafkowanie.

Ja dziś wstałam z ogromnym bólem głowy, zawrotami i prawie ściskałam WC :evil: :evil: :evil: ale na szczęście teraz mi przeszło po porcji tabsów

[quotte=Karollinka]Agulka fajne pomysły na pokoje , przytulnie bedą miały.Fajnie ze masz wszystko zaplanowane to i łatwiej ci zapanować nad ogromnym wyborem akcesoriów dla maluchów, wiesz czego szukasz.

no własnie wiem czego chcę, tzn co córcia chce a u synka wyszło podobnie tylko w innych kolorach :wink: :wink: :wink: :wink:

Ale tu gwarno :)

Karollinka od kilku dni przygladam się na Twój avatar. Ależ mamy podobne córcie - normalnie w szoku byłam jak zobaczyłam zdjęcie Waszej Kingi. Moja Ola ma 4 latka i 4 miesiące - jest wysoka 112 cm i strasznie chudziutka - zaledwie 15 kg waży :)

Jutro wkleję Ci aktualne zdjęcie Oli - ciekawe czy Tobie tez dziewczynki wydadzą się podobne :)

Kasiu256 jak patrzyłam na Twoja Olę to z kręconych loczków bardzo mi przypominała Kinge, na awatarze nie widać dokladnie jej buźki jak pokażesz córcie to zobaczymy:)

no to Twoja mała rzeczywiście drobniutka, za to moja do chudzinek nie należy, w porównaniu do innych dzieci w tym wieku nie jest grubsza tylko wyższa ale udka i brzuszek ma pulchniutkie:)

i właśnie Anetka ty jesteś w najlepszej sytuacji, jak ja bym chciała już wykańczac i miec decydujacy głos w wiekszości wyborów bo jak narazie to mówie co ma byc a jakich firm to działka męża.

w najlepszej to nie jestem bo kasa się za szybko skończyła :-?

Ale poczekam, dozbieram i będę miała po swojemu :wink: