Karollinka 28.01.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ok Agulka to czekam na jakieś rady i jak się da to i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ok Agulka to czekam na jakieś rady i jak się da to i fotki oki kilka fotek w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Tylko pozazdrościć szczęśliwym mamo. Ja póki co sama . Męża zobaczę dopiero w poniedziałek, a dzieciaczka jeszcze nie mamy. A z tego co piszecie to u was wesoło bywa i pociechy dużo radości przynoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dziewczyny a powiedzcie jak urządzacie pokój dla dzieciaków? chodzi mi o dzieci w wieku wczesnoszkolnym? na mebelki dziecięce to chyba za późno a nie wiem czy takie młodzieżowe nie bedą za poważne?? bo do takich poważniejszych mebli to i dodatki dziecięce nie będą pasowały. u mojego na razie stolik malutki z 2 krzesełkami - z ikei biurko dla dorosłego bo komputer musi mieć miejsce no i dziecko od wrzesnia do szkoły maszeruje łóżko coś w stylu ikei i antresola - tam będzie materac garderoba - tam i w pokoju pudła z zabawkami i dywaniki na razie tyle nie mam pomysłu na jakieś półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Tylko pozazdrościć szczęśliwym mamo. Ja póki co sama . Męża zobaczę dopiero w poniedziałek, a dzieciaczka jeszcze nie mamy. A z tego co piszecie to u was wesoło bywa i pociechy dużo radości przynoszą. poczekaj cierpliwie niedługo pewnie i u was zwiększy się rodzinka a dzieciaki - wiele radości przynoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ok Agulka to czekam na jakieś rady i jak się da to i fotki oki kilka fotek w moim dzienniku lecę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 29.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 W Twoich komentarzach kochana to jak w dobrej kafejce - zawsze można wpaść poplotkować bo ruch tu jak w ulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 W Twoich komentarzach kochana to jak w dobrej kafejce - zawsze można wpaść poplotkować bo ruch tu jak w ulu no tak, dziewczyny rozruszałyści moje komentarze:) zapraszam na plotki. poczekaj cierpliwie niedługo pewnie i u was zwiększy się rodzinka a dzieciaki - wiele radości przynoszą ja to się nie mogę doczekać przeprowadzki właśnie ze względu na to że od pierwszego dnia na swoim będziemy się starać o rodzeństwo dla Kingi dla mnie dom bez dzieci jest jakis taki bez duszy. a ja dla mojej małej chce kupić jakiś zestaw mebelków, widziałam w vox nawet fajne, dobiorę do nich dziewczęce dodatki i mam nadzieje że będzie ok. Jak się przeprowadzimy to Kinga pewnie do szkoły pójdzie to muszę pomyśleć nad ciekawym kącikiem do nauki i prac twórczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 W Twoich komentarzach kochana to jak w dobrej kafejce - zawsze można wpaść poplotkować bo ruch tu jak w ulu witam i ja na tym towarzyskim wątku. Karolinka racja, że przyciągasz wszystkie na poranne kafkowanie. Ja dziś wstałam z ogromnym bólem głowy, zawrotami i prawie ściskałam WC ale na szczęście teraz mi przeszło po porcji tabsów [quotte=Karollinka]Agulka fajne pomysły na pokoje , przytulnie bedą miały.Fajnie ze masz wszystko zaplanowane to i łatwiej ci zapanować nad ogromnym wyborem akcesoriów dla maluchów, wiesz czego szukasz. no własnie wiem czego chcę, tzn co córcia chce a u synka wyszło podobnie tylko w innych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 29.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ale tu gwarno Karollinka od kilku dni przygladam się na Twój avatar. Ależ mamy podobne córcie - normalnie w szoku byłam jak zobaczyłam zdjęcie Waszej Kingi. Moja Ola ma 4 latka i 4 miesiące - jest wysoka 112 cm i strasznie chudziutka - zaledwie 15 kg waży Jutro wkleję Ci aktualne zdjęcie Oli - ciekawe czy Tobie tez dziewczynki wydadzą się podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasiu256 jak patrzyłam na Twoja Olę to z kręconych loczków bardzo mi przypominała Kinge, na awatarze nie widać dokladnie jej buźki jak pokażesz córcie to zobaczymy:)no to Twoja mała rzeczywiście drobniutka, za to moja do chudzinek nie należy, w porównaniu do innych dzieci w tym wieku nie jest grubsza tylko wyższa ale udka i brzuszek ma pulchniutkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 29.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Karolinka ma dar przyciągania - nawet Kasia nam się tu objawiła Pozdrawiam miłe panie http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Karolinka ma dar przyciągania - nawet Kasia nam się tu objawiła Pozdrawiam miłe panie http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif a może to Kinia z avatarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasia zaganiana w nowym domku to rzadko nas odwiedza.Tak, to Kinga w awatarku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasia zaganiana w nowym domku to rzadko nas odwiedza. Tak, to Kinga w awatarku:) napisałam, ze dar przyciągania ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasia zaganiana w nowym domku to rzadko nas odwiedza. Tak, to Kinga w awatarku:) dopiero zobaczyłam jak ja do KAsi mam bliziutko Świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no własnie, fajnie jak się poznaje kogoś z okolicy zawsze to łatwiej sie wybrać w odwiedziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no własnie, fajnie jak się poznaje kogoś z okolicy zawsze to łatwiej sie wybrać w odwiedziny:) jasne Ale nasz wątek siedlecki mocno ucichł. Ja się za bardzo nie udzielam bo juz nie buduję, jedynie wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i właśnie Anetka ty jesteś w najlepszej sytuacji, jak ja bym chciała już wykańczac i miec decydujacy głos w wiekszości wyborów bo jak narazie to mówie co ma byc a jakich firm to działka męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i właśnie Anetka ty jesteś w najlepszej sytuacji, jak ja bym chciała już wykańczac i miec decydujacy głos w wiekszości wyborów bo jak narazie to mówie co ma byc a jakich firm to działka męża. w najlepszej to nie jestem bo kasa się za szybko skończyła Ale poczekam, dozbieram i będę miała po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts