Karollinka 25.06.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 witam w deszczowy poranek, ale dobrze że juz piątek:)przekonałam męża do odkurzacza centralnego, tzn nawet go namawiać za bardzo nie musiałam poprostu dziwił się że chce, problem jest tylko taki gdzie zamontować jednostke centralną bo nie wiem czy w kotłowni sie zmieści bo i tak sporo tam naplanowaliśmy sprzętów. Musimy to dobrze przemysleć, teraz załuje że nie mamy chociaż malutkiej piwniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.06.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Właściwie w naszym domku nie widzę innego miejsca na jednostkę centralną jak kotłownia czy garaż (pod warunkiem że garaż w bryle domu). Trzeba pamiętać, że z jednostki trzeba wyprowadzić zużyte powietrze przez ścianę na zewnątrz budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.06.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 no właśnie a u nas kotłownia jest właściwie jedynym roboczym pomieszczeniem w domu i w dodatku jest zmniejszona o wneke prysznicowa i w tą maluttą kotłownię ma sie zmieścić piec z zasobnikiem, gazowy podgrzewacz do wody, bojler, zlew no i wsyp na węgiel więc nie wiem czy jeszcze da sie upchnąć jednostkę OC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.06.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No cóż, duża niby nie jest ale skoro masz taki natłok urządzeń to trzeba to sobie dobrze przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.06.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 a no tak, szkoda że przed budowa nie miałam takiej wiedzy bo teraz na pewne decyzje może byc juz za póżno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.06.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Trzeba wziąć kredę i narysować na ścianie: tu będzie piec, tu będzie bojler a tu się zmieści..........jednostka centralna Od razu się wszystko rozjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.06.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 masz rację Sylwia, skoro mąż chętny żeby zrobic to nie ma co odpuszczać a powiedz czy zdecydowaliście się w końcu założyć alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.06.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Już mamy założony, to znaczy kabelki rozciągnięte, czujki i cała reszta to dopiero po tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.06.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ooo no to u Was juz sporo podrobione, zdecydowaliscie sie już na jakiś konkretny alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.06.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Hmmm, nie wiem czy to bezpiecznie tak się rozpisywać co do szczegółów alarmu na łamach publicznego forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.06.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 :) może i tak, poszperam w necie i poszukam jakiegoś sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.06.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 wysłałam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.06.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 dzięki, właśnie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dzień doberek w piekny , słoneczny dzień przesyłam do Was promyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.06.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Agus wysyłaj bo u nas pochmurno i zimno.mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo jutro balujemy na weselichu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.06.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 U nas bez słońca kolejny dzień ale na szczęście nie pada i jest w miarę ciepło. My też mieliśmy zaproszenie na jutro na wesele, ale nie pójdziemy (Nie ma Radka). A tak w ogóle to w ten weekend jest nasza pierwsza rocznica ślubu, ale będziemy obchodzić ją osobną. Nadrobimy zaległości po obronie, jak do niego pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.06.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ooo, to przykre, mój mąż wyjeżdzał za granice w 1 rocznicę ślubu, bedzałam strasznie, potem jak pojechałam do niego to sie nacieszyć sobą nie mogliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.06.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 czołem laski:)u nas juz przedweselnie, kreacje wyszykowane, paznokcie schną i zaraz do fryzjera się wybieram, pogoda mogłaby być lepsza ale najważniejsze ze nie pada.miłego wekkendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 (edytowane) Udanego wesela, szalonej zabawy do białego rana. I takiego tortu Buźka Edytowane 26 Czerwca 2010 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Hejka Karollcia .... Po imprezie na foty czekam ...... Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts