Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jestem już jestem dziewczynki, cześć:)

wesele suuuuper, wczoraj się wybawiliśmy, dziś z Kingą już mniej ale też było świetnie.

to było wesele mojej koleżanki z liceum więc była okazja żeby się spotkać z moimi dziewuszkami, już parę lat minęło od matury, każdy gdzieś się rozjechał po świecie i jedynie przy takich okazjach mozna się spotkać:)

Edytowane przez Karollinka
  • Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wczoraj zginął w Afganistanie żołnierz, to był chłopak z sąsiedniej wioski, znałam go z widzenia, był narzeczonym mojej koleżanki, wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich [*]

Karollinko .... bardzo twarzowo w tej sukieneczce wygladasz :)....ale co tu duzo mowic LADNEMU we wszystkim LADNIE :cool:

Buziaczki Kochana ;)

wczoraj zginął w Afganistanie żołnierz, to był chłopak z sąsiedniej wioski, znałam go z widzenia, był narzeczonym mojej koleżanki, wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich

[*]

Wieczny odpoczynek racz Mu dac Panie ...... :(:(:(

witam słonecznie, ale cisza na forum, pogoda piękna to i przy kompie siedzieć się nie chce.

ja dziś mam imieninowy dzień, w pracy Piotry w domu Paweł a wieczorem obiecany piknik dla dzieci

cześć dziewczynki co słychać?

mnie dopadło jakieś letnie przesilenie i ledwo żyje, nie wiem czy to pogoda czy przemeczenie a po pracy zawsze jest co robić. Moja Kinga całymi dniami ma towarzystwo więc trzeba im zapewnić jakieś rozrywki żeby nie wałęsały sie same sobie i tak zabawowo spedzam popołudnia.

Czytałyscie ostatni wpis Gogi?

troche mnie zaniepokoiła i tez zastanawiam sie czy nie ograniczyc wiesci budowlanych do minimum...??

Czytałyscie ostatni wpis Gogi?

troche mnie zaniepokoiła i tez zastanawiam sie czy nie ograniczyc wiesci budowlanych do minimum...??

Czytałam ten wpis. Zastanawiam się o co może chodzić??

no własnie, ale chyba tez przestane opowiadac zakupach budowlanych, wykanczaniu, ekipach, nigdy nie wiadomo kto to przeczyta i jak to moze wykorzystac.

Dokładnie. Właśnie przeglądałam swój dziennik i zdjęcia. Niby na razie nic takiego w nim nie ma. Ale nigdy nic nie wiadomo.

Gosia usunęla chyba swój dziennik, nie wiem dokładnie co się stalo bo tego nie powiedziala, napisał tylko że dopadła ja ludzka zawiść, ze bedzie miała nauczke na przyszłość i zeby nie kusic losu usuwa swoje wpisy.

bardzo mi się podobaja białe listwy (zdjecie z wątku Monah albo może Kici Kici) tylko nie wiem czy do mojego palnowanego wykańczania beda pasowac ale to juz inna kwestia:)

http://images50.fotosik.pl/311/2ab1f2ec6ca7a17fmed.jpg