Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gogus całe szczęście że nic poważnego się nie stało, masz racje że osób z najbliższego otoczenia trzeba sie obawiać najbardziej, ich zawiści i zazdrości. ja też sie o tym przekonałam ale akurat z tego powodu prowadzę dziennik, a co tam, niech gadają. Bardziej obawiam sie obcych bo nie wiadomo kto czyta wątek i jak mógłby wykorzystać ewentualnie te wieści.

Karollcia, a wiesz, że ja mam te same fotki "schomikowane" w folderze "spalnia w domku", hihiihhi :) ale się fajnie złożyło:D....

Goguś, cieszę, się, że ułożyło się u Ciebie.... szkoda tylko, że dziennika już nie ma...:( ludzie to są wredni i zazdroszczą wszystkim wszystkiego... a sami to marudzą, że biedni i w ogóle a potem się okazuje, że kupili mieszkanie i samochód- biedni:roll: kurna, jaka to mentalność w człowieku siedzi okropna....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr szkoda słów....

:hug:

cześć, jak tam wekkend dziewczyny??

my wakacjujemy na całego, kupilismy sobie ślizg wodny o taki podobny:

http://images41.fotosik.pl/306/4bc47f9072e64eb1.jpg

i wczoraj całe popoludnie robiłysmy sobie z Kinga wyscigi, bawiłam sie równie dobrze jak moje dziecko:):):)

a dziś juz bardziej przyziemne sprawy sprzątanie, gotowanie, mąż wziął sie w koncu za piwniczkę pod schodami, mam nadzieje że zrobi dzis schodzki i wyleje posadzke.

a ja zaraz wystroje moją gwiazdę bo jedzie z dziadkami na imieniny pradziadków i biorę sie za przygotowywanie pyszności bo dziś znajomi do nas przyjezdzaja a że daaawno sie nie widzielismy to bedzie okazja nadrobic zaległości towarzyskie:)

milego dnia:)

A ja dzisiaj ledwie co wróciłam z działki i gazem spełnić obywatelski obowiązek;) a potem "biegusiem" do Komisji, w której to przyszło mi "kwitnąć" przez 8 godzin :roll: :roll::roll:... tak , tak bo Ciocia NIwusia to przykładny obywatel jest ;) a teraz nadrabiam zaległości FM-owskie i ganiam Lucka- bo podgryza mi kable i moje własne rączki , buu :(

pozdrowienia Karollinko i udanego odpoczywania:hug:

Cześć dziewczyny:)

Ale wywołałam zamieszanie, chyba najpierw tutaj powinnam się wytłumaczyć, przepraszam:) jak już pisałam do Sylwii nie spotkała mnie żadna przykrość od nikogo z forum, żeby było jasne, raczej od ludzi, których znam osobiście:confused: to prywatne sprawy i nie chodziło tu o ekipy, ani zakupy, złodziei itp. raczej o naśmiewanie się, kpienie i roznoszenie plot o mnie na podstawie mojego dziennika:( nie będę się rozpisywała i wywlekała tego na forum, już się z tym pogodziłam i temat uważam za zamknięty

Nigdy ale to nigdy nie zrezygnuję z tego forum, wciąż będę tu pisać z tą różnicą, że nie będę miała dziennika. Teraz czasami może być mnie mniej na forum a to dlatego, że spodziewamy się w przyszłym tygodniu wizyty mojego teścia zza wielkiej wody, nigdy jeszcze nie widział swoich wnuków a i budowy też nie miał okazji zobaczyć, tyle się pozmieniało od jego ostatniej wizyty trzeba ogarnąć dom, budowę i wszystko na zewnątrz przed wielką wizytacją:)

Karolinka fajne sypialnie, ja niestety biorę tą co mam, bo niedawno kupowana, jak urządzimy wszystko i nie będę na co miała kasy wydawać;) to wtedy kupię nową sypialnię.

U mnie już wszystko OK, nie martwcie się, pozdrawiam wszystkie kobitki na tym wątku:D

Hejka :)

Sorrki , ze w komentarzach Karollinki , ale chce napisac do GOGI ...:cool:

GOGA81 ................... miej wszystkich zawistnikow w DUPIE ...... ludzie zazdroszcza bo taka ich sk..... natura . Na szczescie wiecjej na swiecie jest TYCH DOBRYCH ( tak mysle ) i my do nich sie zaliczamy .

Powodzenia w budowaniu Kochana ;)

Hejka :cool:

Moj weekend pod znakiem UPALOW ...... 95st. F i jeszcze klima w mieszkaniu dala w dupsko , gosc byl tydzien temu w poniedzialek posprawdzal , dolal plynu skasowal 240 $ i powiedzial , ze AC troche cieknie wiec pewnie nowe trzeba bedzie wkrotce kupic :bash:. Swietne nowiny ........ zwlaszcza , ze budowa w Polsce , a jeszcze musze zainwestowac 2500 $ w nowy AC , niestety nie pociagniesz bez tego tutaj dlugo szczegolnie w dni kiedy wilgotnosc powietrza siega 90% . Przynajmniej wygrzeje stare kosci ........:)

Buziaczki Kobietki :cool:

A ja dzisiaj ledwie co wróciłam z działki i gazem spełnić obywatelski obowiązek;) a potem "biegusiem" do Komisji, w której to przyszło mi "kwitnąć" przez 8 godzin :roll: :roll::roll:... tak , tak bo Ciocia NIwusia to przykładny obywatel jest ;) a teraz nadrabiam zaległości FM-owskie i ganiam Lucka- bo podgryza mi kable i moje własne rączki , buu :(

pozdrowienia Karollinko i udanego odpoczywania:hug:

Nie no NIWCIA :cool:

To co Ty za " BODEGOGARDA " robilas ?????

cześć kobitki:)

Sylwuś wakacje mijają jakos szybko, ja narazie pracuję, za 2 tyg jade na urlop i mam nadzieję że bedzie pogoda i bede mogła sie wylegiwać na słonku. A tak narazie to basen, wycieczki z Kinga, muszę jej jakos fajnie organizować ten miesiąc bo potem jak sie zaczną maliny to 3 miesiące z pola nie zejdę a cena ma byc podobno niezła.

Cześć i w końcu ja.

Gaguś racja że ludzie są podli ................ale dobrze, że będziesz dalej z nami.

Karolcia super ten slizg. W końcu gdzie jedziemy nad to morze, my w sobotę juz ruszamy na Ustkę.

Niwuś gdybys była u nas w komisji to poszłabym na bank głsowac a tak to nie spełniłam swojego obowiązku;)

Agus ale Wam fajnie, pogoda piekna aby się opalać, my dopiero 23 lipca ruszamy, do Krynicy Morskiej w koncu. Aby pogoda dopisała to bedzie fajnie. Oprócz nas i mojego brata jadą też dziewczyny z pracy więc Kinga bedzie miała towarzystwo:)

Gosiu dobrze że sie zameldowałaś, że u Ciebie wszystko ok:)

musze sie pochwalic że mój mąż wreszcie wziął sie za robote w domku, narazie co prawda tylką ta piwniczkę zrobił ale to i tak dobrze no i co najwazniejsze wreszcie zadzwonił do hydraulika co by sie na sierpień umówić, więc po urlopie ja w pole, mąż na swoje roboty a hydraulik do koniczynki:)

Agus ale Wam fajnie, pogoda piekna aby się opalać, my dopiero 23 lipca ruszamy, do Krynicy Morskiej w koncu. Aby pogoda dopisała to bedzie fajnie. Oprócz nas i mojego brata jadą też dziewczyny z pracy więc Kinga bedzie miała towarzystwo:)

Gosiu dobrze że sie zameldowałaś, że u Ciebie wszystko ok:)

musze sie pochwalic że mój mąż wreszcie wziął sie za robote w domku, narazie co prawda tylką ta piwniczkę zrobił ale to i tak dobrze no i co najwazniejsze wreszcie zadzwonił do hydraulika co by sie na sierpień umówić, więc po urlopie ja w pole, mąż na swoje roboty a hydraulik do koniczynki:)[/QUOTE]

to sie nazywa kobitka gospodarna, wszystko rozplanowała by nikomu sie nie nudziło:wiggle:

Pogoda ma być super, powyżej 30 stopni, wię c się cieszymy

dobrze Agulka, niech bedzie gorąco,teraz sie zastanawiam jaki ekwipunek zabrać dla małej, co jest niezbedne, podpowiedzcie coś bo my z małą pierwszy raz nad morze jedziemy

na pewno łapatki , wiaderka....... mały basenik, by mogła się przy Was na plaży pluskać, bo przeciez cały czas przy brzegu nie dacie rady z nia chodzic i pilnować, Parasol lub taki półnamiot ochronny od słońca......................... kremy z filtrami ( ale to wiesz) , kapelusik, .............

i jeszcze parawan, ale mozna wypozyczyć

Hej dziewczyny, wpadłam się przywitać i powiedzieć, że żyję;) w tamtym tygodniu walczyłyśmy z siostrą z oknami na budowie, jak przyjemnie myje się okna we własnym domku:) ciekawe jak długo tak będę myślała???????? pewnie przyjdzie czas, że będę przeklinała moje przeszklenia:) ale co tam.....

Pozdrawiam wszystkie babolki, dziękuję za miłe słowa, życzę spokojnego tygodnia, dużo dużo słonka i uśmiechu:D

Ja u siebie też umyłam okienka. Po ostatnich pracach były okropnie zachlapane, pomimo że wcześniej były zaklejane folią. Najgorszy problem miałam z naklejkami na szybach, ale w końcu wszystko dobrze się skończyło i pierwsze mycie okienek w swoim domku mam za sobą.

;)