Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karollinka

jeśli będziesz jechała z Krynicy do Gdańska (może na Jarmark Św. Dominika0 to daj znać. Będziesz ode mnie dosłownie rzut beretem. Zapraszam serdecznie na wizję lokalną na budowie;);)

na plaży dla dziecka koniecznie mały basenik i parasol. W tym roku słońce nie opala tylko parzy. Koniecznie tez jakieś rękawki lub koło w kolorze innym niż wszyscy. Łatwiej w tłumie dzieci zlokalizować swoje. ;)

Atijka, z tym innym kolorem niż wszyscy to dla mnie bomba- bo za cholerę bym na to nie wpadła- dzięki :D

Agulka a no kuuuurna szkoda, że nie byłam w Twojej komisji :( ale co zrobić....może za rok ;)

Edzia siostrzyczko, no kurna nie za bodyguarda(chciałam ale mnie nie przyjęli- wałki jedne, nooooo :mad: ) ino siedziałam za tym krzywym stołem, z którego co chwila zsuwał się obrusek i musiałam poprawiać- bo sąsiad po prawej to taki ciućmok, żeby nie powiedzieć ćwok;), że łoooo matko ;) ........ ażem się wygadałaaaaaaa ; )

Karollinuś, widzę, że z organizacją "zajęć" dla Ciebie, męża i hydraula nie było kłopotu, to i na Wakacyje się zapakujesz z głową;) w Końcu organizacyjna to jesteś jak mało kto ; )

pozdraiwam ; ) ahah My w tym roku to urlopujemy się na działce - i teraz nie wiem czy dać buźkę taką :( czy taką :D.... ;)

hej!!!

dzis wreszcie jest czym oddychać, ufff, siedze w pracy i w taka pogodę moge się skupic na robocie, bo jak słonko świeci to ja myslami jestem dalekoooo:)

co do wyprawki nad morze to chyba wszystko mamy, wczoraj kupilam w peppco akcesoria plażowe dla Kingi, japonki, torbe plażową, takie fajne kolorowe i w sumie zapłaciłam ze 20 zł. Takie zakupy lubię:) został mi do kupienia strój kapielowy i jakos nie mogę sie zebrac żeby kupić.

Wczoraj też zajrzałam do skarbówki zeby uzupełnic wniosek dotyczacy zwrotu vat za materialy i mam nadzieje ze lada dzien bede miala pieniadze na koncie.

Pisałam wczesniej że mamy umowionego hydraulika na sierpień? otóż juz nie mamy bo cos tam mu wypadło no i nie może no i du..a blada. Musimy zacząć intensywne poszukiwania bo jak kasa bedzie to trzeba zacząć cos działać.

cześć Aguś, jestem na chwilę podpatrzeć co u Was, wesele mamy w sobotę, mam nadzieje że bedzie pogoda, nie tak jak dziś.

Dostałam właśnie kolejne zlecenie, wpadnie trochę grosza. Widzialam u Ciebie że domek już prawie umeblowany a ja jakoś odpuściłam trochę budowę, nic się nie dzieje i jakoś dobrze mi z takim chwilowym spokojem, mam całe popołudnia wolne dla Kingi.

Edytowane przez Karollinka

cześć Aguś, jestem na chwilę podpatrzeć co u Was, wesele mamy w sobotę, mam nadzieje że bedzie pogoda, nie tak jak dziś.

Dostałam właśnie kolejne zlecenie na pracę mgr, wpadnie trochę grosza. Widzialam u Ciebie że domek już prawie umeblowany a ja jakoś odpuściłam trochę budowę, nic się nie dzieje i jakoś dobrze mi z takim chwilowym spokojem, mam całe popołudnia wolne dla Kingi.

pogoda ma byc ponoć już super.

Dodatkowy grosz zawsze się przyda.

Ja dziś szlifowałam stół jak dzieci sąsiadka do siebie wzieła, bo z nimi to nie robota

Karollinuś, no i co z tymi oknami wykuszowymi wymienili?? Kurna teraz to wszyscy oby sprzedać a potem w razie jakiejś reklamacji to niech się klient buja ... i zwodzą, i zwodzą ....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a miało być lepiej :mad:

no i udanego dnia życzę bo pogoda zapowiada się bardzo książkowo- letnia:)

Karollinuś, no i co z tymi oknami wykuszowymi wymienili?? Kurna teraz to wszyscy oby sprzedać a potem w razie jakiejś reklamacji to niech się klient buja ... i zwodzą, i zwodzą ....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a miało być lepiej :mad:

no i udanego dnia życzę bo pogoda zapowiada się bardzo książkowo- letnia:)

cześć Niwcia, tak, rame nam wymienili wtedy co wstawiali drzwi. Z drzwiami był problem bo były ciut źle wymierzone i pani z Oknoplasta obiecala nam za to że w ramach rekompensaty dostaniemy jakies klamki zewnetrzne ale juz 2 miesiące minęło i cisza.

nie jestem zadowolona z obsługi tej firmy w Puławach.

Cześć Karolinka

Co słychać, kiedy wybieracie się nad morze?

Ja do swojego urlopu mam jeszcze dwa i pół tygodnia i też musze wybrać sie na zakupki:wiggle::)

Pozdrawiam słoneczka życze

Emilka my też jeszcze mamy do urlopu 2 tygodnie, wyjeżdzamy 22 lipca więc jeszcze troche czasu jest, z zakupami tez jestem w lesie, zastanawiam sie nad prezentem dla Kingi bo ma imieniny, mi się marzy dla niej (i dla siebie) trampolina ale to wydatek niemały więc narazie niestety musze sobie odpuscic,

Dzień Dobry

W taki upał to nawet komputera wlączyć mi sie nie chce :) Dobrze, że mogę schłodzic się w basenie, bo inaczej chyba bym sie rozpuściła :) Karollinko zazdroszczę wyjazdu. My wybieralismy sie w Bieszczady albo na Mazury, ale odpuscilismy, bo nie mam siły ostatnio. Powinnam leżeć, a na wakacjach leżenie to ostatnia rzecz na jaką mam ochotę, więc wole zostać w domu :)

cześć dziewczynki, ale fajnie że do mnie zaglądnełyście:)

mam sporo nadległości do nadrobienia bo dłuższy czas nie było mnie na fm, musiałam troche popracować, poweselować no a poza tym w domku nic sie nie dzieje, cisza, spokój. Gdybysmy zrezygnowali z wyjazdu nad morze to coś udałoby sie podrobić, były nawet takie plany ale te upały przeważyly szale i jedziemy, za tydzień:)

bylismy tez na weselu, jak to fantastycznie było sie przenieść do czasów liceum, powspominac....Narazie sezon weselny na troche przerwany bo nastepne dopiero we wrzesniu ale po urlopie mamy chrzciny, potem maliny i jakoś nie ma zapału żeby sie zebrać i cos zrobić w koniczynce, planów było duzo ale jakies marne widoki na realizacje:(:(

a co u Was kochane? budujecie?odpoczywacie?pracujecie?

Dzień Dobry

W taki upał to nawet komputera wlączyć mi sie nie chce :) Dobrze, że mogę schłodzic się w basenie, bo inaczej chyba bym sie rozpuściła :) Karollinko zazdroszczę wyjazdu. My wybieralismy sie w Bieszczady albo na Mazury, ale odpuscilismy, bo nie mam siły ostatnio. Powinnam leżeć, a na wakacjach leżenie to ostatnia rzecz na jaką mam ochotę, więc wole zostać w domu :)

Kasiu powiem Ci że jakbym teraz miała jechac w góry to strasznie bysmy sie wszyscy umęczyli, nad morzem to inaczej, co jakis czas mozna wejsc do wody ochlodzic sie, góry to tylko wiosna albo jesienia. Kinga teraz żle znosi upały, marudna jakas, na nic nie ma siły, nic nie je, niby to nic dziwnego ale to lato wyjatkowo ciezkie,