30Agulka 19.07.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dziewczyny, a jaką macie dachówkę? chodzi mi o firmę? jaką macie o nich opinie? Brass`a ..............opinie bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.07.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 powiem tak, ...obiad kosztuje około 20zł na jedną osobę, Lody kręciołki - mały 4,5zł ......... maleńka porcja frytek 5zł............ ceny kosmos.......... Hmm... Karolinko dalej mi zazdrościsz bliskości morza. ? Dodam, że ogólnie ceny u nas są z kosmosu a pragnę zauważyć, że mieszkam pod Gdańskiem a nie na przykład Sopot No i sezon robi swoje. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dziewczyny, a jaką macie dachówkę? chodzi mi o firmę? jaką macie o nich opinie? RuppCeramika kolor antracytowy. Jesteśmy zadowoleni. Ładnie wygląda, wykończenia, gąsiory super. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cześć Karolinka Odczytałaś moją wiadomość na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Hmm... Karolinko dalej mi zazdrościsz bliskości morza. ? Dodam, że ogólnie ceny u nas są z kosmosu a pragnę zauważyć, że mieszkam pod Gdańskiem a nie na przykład Sopot No i sezon robi swoje. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Aniu powiem Ci że u nas sa tez bardzo wysokie ceny, miasteczko żyje z kuracjuszy i wykorzystuje to maksymalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Karolinka Odczytałaś moją wiadomość na priv? Sylwuś odczytałam i zaraz odpowiedziałam, nie doszło? :jawdrop: napisz mi swojego meila to Ci odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dziewczyny, a jaką macie dachówkę? chodzi mi o firmę? jaką macie o nich opinie? my mamy blachodachowke planjia, mi sie bardzo podoba:) szczególnie kolor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.07.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No własnie ja sie zastanawiam miedzy RUUP a Creaton bo boje sie strasznie badziewia... a naczytałam sie na forum ze hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 oj tak, ile ludzi tyle opinii, my też długo zastanawialiśmy sie nad rodzajem blachy, jezdzilismy ogladac domki z różnymi dachami, czytalismy ale ostatecznie przekonali nas dachowcy co do solidności planji, jak bedzie naprawde okaże sie za pare lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 dziewczyny czy u Was też jest plaga tych latających robali "ślepaków"?file:///C:/DOCUME%7E1/RECEPC%7E1.A-A/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.pngmy juz nie wiemy jak sobie z nimi poradzic, czym sie psiukać żeby nie gryzły i smarować po ukąszeniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.07.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 dziewczyny, czy kóraś mi powie ile betonu wylaliście na strop teriva i schody i wieńce? czyli ile mam tego badziewia zamówić na zalanie? bo ja sie zgubiłam.. a jak mi zabraknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.07.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 cześć Beatko, my zamówiliśmy 10 m3 ale tylko na strop bo schody mielismy zalane i poszło 9 m3 a 1 wylali na drogę, w takim razie mysle że 11 m3 wystarczy spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.07.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Karollinka ale to razem z wiencami wam wyszło 9?? bo mi Pani powiedziała ze na 100m2 to 10 m3 - czyli 10 na sam strop, bez schodów i wienców... shit. ale to ile sie tego w cm leje? 10? 5? moze tutaj jest róznica ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.07.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 tak, z wieńcami. My sami tego nie liczyliśmy, beton zamawiał nasz murarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.07.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) kurczaczek, to mam zgryza wielkie dzięki :* znalazłam na stronie terivy, ze na nią sie leje 3-4 cm "nadbetonu", i ze "zużycie betonu dla stropów Teriva I i Teriva NOVA uzględniając wieńce naścienne oraz żebra rozdzielcze wynosi około 10m3 na 100 m2 powierzchni." czyli potwierdza się to co piszesz, Karollinka Pojade po pracy na budowe i jeszcze majstra dopytam Edytowane 21 Lipca 2010 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.07.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 zawsze lepiej zamówić więcej z tym, że umów sie z nimi że niewykorzystany beton zabiorą a ty za niego nie zapłacisz. U nas była taka możliwość ale ten 1 m3 co został akurat był potrzebny na drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.07.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 no taką mi opcję Pani dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.07.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 przyszłam Czeee powiedzieć i dziekujowić za odwiedzinki, z wieczora zapraszam na bąbelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hejka Karollinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.07.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 o, o, ooo Karolka już wakcjojuje no i dobrze, niech dziecina odpoczywa należy się życzę słonećka i bezdeszowej aury ogólnie, buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts