Karollinka 02.08.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam urlopowiczkę I mam focha bo była rzut beretem i nie przyjechała Aniu nie fochuj się, w następnym roku w takim razie odwiedzimy Cię napewno, tylko wiesz, ja nie sama, cała brygada ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Karolinka Taką informację dostałam na temat mojej podłogówki od Hydraulika. jakiś rozdzielacz tu widnieje. Nie wiem jednak jaka jest jego cena, ponieważ płacę za całość. Podłogówka - wiatrołap, korytarz, kuchnia z jadalnią, łazienki - Rehau - pex+szafka rozdzielaczowa biała, rozdzielacz, pompa Grundfoss,zawór mieszający ESBE, włącznik termiczny pompy, folia ekranująca alu Nie wiem , czy Ci to w czymś pomoże ,ale jakby co to mogę dać namiary na mojego hydraulika to możesz go zapytać To jest forumowy Mały. Bardzo pomocny człowiek. dzięki, na was moje kochane zawsze można liczyć d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.08.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 witam w deszczowy poranek, muszę sie pochwalic wczorajszym zakupem, otóż nabyłam 50 pięknych thuj, szukałam na allegro żeby Wam pokazać ale nie ma niestety więc jak pstrykne fotke to zobaczycie. Właściwie to był prezent od cioci więc radość tym większa:) drzewka wpadaja w kolor szary więc dla mnie piękne, pojechałam po nie sama bo mąż nie mógł i teraz marudzi ze chce dokupić inne żeby posadzić 2 szare jedną żółtą albo zieloną i znowu szarą, ech nie wiem co z tego wyjdzie ale jestem na niego zła że szok. znowu muszę go urabiać do swoich pomysłów a już było tak spokojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.08.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Hehe ach te chłopy. Mój też się ze mną ciągle o coś przekomarza choć często nie ma racji i jego wyobraźnia też nie najlepiej pracuje. A później mimo wszystko muszę wyciągać od niego kto miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.08.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) cicho tu bo jam zajeta, po pracy do samego wieczora siedze w malinach a potem to juz nawet na fm siły brak. Dzis jednak śwętujemy 5 ROCZNICE ŚLUBU!!! zleciało nie wiem kiedy:) na wieczór zaplanowana kolacja w restauracji i nocleg w hotelu:) dziś rano kiedy jeszcze spałam mąż zostawił mi na poduszce pakuneczek z piekna bielizną a ja zaspana napisałam do mężusia pikantnego smsa i co??... Edytowane 17 Stycznia 2011 przez Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 cicho tu bo jam zajeta, po pracy do samego wieczora siedze w malinach a potem to juz nawet na fm siły brak. Dzis jednak śwętujemy 5 ROCZNICE ŚLUBU!!! zleciało nie wiem kiedy:) na wieczór zaplanowana kolacja w restauracji i nocleg w hotelu:) dziś rano kiedy jeszcze spałam mąż zostawił mi na poduszce pakuneczek z piekna bielizną a ja zaspana napisałam do mężusia pikantnego smsa i co?? i wysłałam do teścia;) matko nie wiem jak sie tam pokażę i jak teściowi w oczy spojrzę, ale sobie pomyśli o swojej synowej:) Hihihi to mnie rozbawilas:wiggle: Tesc tez czlowiek,zrozumie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 A i GRATULACJE z okazji rocznicy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Gratulacje z okazji rocznicy. Teść pomyśli : ale się synowi trafiła fajna babka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 cicho tu bo jam zajeta, po pracy do samego wieczora siedze w malinach a potem to juz nawet na fm siły brak. Dzis jednak śwętujemy 5 ROCZNICE ŚLUBU!!! zleciało nie wiem kiedy:) na wieczór zaplanowana kolacja w restauracji i nocleg w hotelu:) dziś rano kiedy jeszcze spałam mąż zostawił mi na poduszce pakuneczek z piekna bielizną a ja zaspana napisałam do mężusia pikantnego smsa i co?? i wysłałam do teścia;) matko nie wiem jak sie tam pokażę i jak teściowi w oczy spojrzę, ale sobie pomyśli o swojej synowej:) Karolinko gratulacje Kurcze no fakt pikantny sms do tescia ????? Ty Kochana lepiej martw sie tym co tesciowa Ci zrobi :lol2: jak przeczyta wczesniej ....... Buziaki Kurcze , a swoja droga ....... taki niepozorny telefonik komorkowy , a tyle niebezpieczenstw niesie ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Cześć Jak tam kolacyjka? Z teściem rozmawiałaś już:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.08.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 śmiejcie sie smiejcie dziewczyny:) mąż podśmiewał sie ze mnie i prosił mnie żebym dziś pojechała teściowi oddac samochód ale niestety nie dałam sie namówić, za tydzień jade do teściowej na imieniny:):) to juz mnie nie minie:eek: rodzice męża sa bardzo konserwatywni, zero seksu przed ślubem i takie tam więc mogli byc co nieco zszokowani, ale co tam, śmichy chichy, niech wiedzą że nam sie dobrze układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.08.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Cześć Jak tam kolacyjka? Z teściem rozmawiałaś już:lol2: wczoraj bardzo miło spedziliśmy wieczór, było romantycznie, prezentowo, kwiatowo:) oby kolejne lata upływały w takiej atmosferze jak te 5 które właśnie minęły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 oby kolejne lata upływały w takiej atmosferze jak te 5 które właśnie minęły;) Zycze Wam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.08.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 wczoraj bardzo miło spedziliśmy wieczór, było romantycznie, prezentowo, kwiatowo:) oby kolejne lata upływały w takiej atmosferze jak te 5 które właśnie minęły;) Napewno było romantycznie;) Życzę Wam tego aby kolejne rocznice i zwykłe dni były dla Was szczególne:) U mnie też zbliża się nasza rocznica - 3!!! Muszę opracowac plan;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Napewno było romantycznie;) Życzę Wam tego aby kolejne rocznice i zwykłe dni były dla Was szczególne:) U mnie też zbliża się nasza rocznica - 3!!! Muszę opracowac plan;) Emilka ku przestrodze .... zobacz co Karollinka nawywijala z sms-ami ..... OPRACUJ PLAN DOSKONALY Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.08.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 witajcie laseczki;)koniec swiętowania trzeba sie brac do roboty, wekkend upłynął nam na uroczystościach, nasza rocznica, w niedzielę chrzciny popołudniami maliny więc odpoczywam dopiero w pracy:) juz sie nie moge doczekać kiedy w domku cos zacznie się dziac, dziś musze zadzwonić do Pana koparkowego co by nam działke wyrównał, biore sprawy w swoje rece bo mąż nigdy nie ma czasu żeby sie tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.08.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Gratulacje z okazji 5 rocznicy ślubu Jak ten czas leci - my 2 września obchodzić będziemy już 10 rocznicę - pewnie nie będzie romantycznie, bo jak dobrze pójdzie to zamiast w restauracji i hotelu bedziemy na porodówce Karollinka pokaż koniecznie te szare thuje - moze znasz nazwę. Ja póki co ma tylko szmaragdy i na skalniakach trochę innych iglaków i krzewów, ale już niedługo (możliwe, że na jesieni lub wiosną) będziemy grodzili działkę i wtedy będę miała więcej miejsca do szaleństw ogrodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.08.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Gratulacje z okazji 5 rocznicy ślubu Jak ten czas leci - my 2 września obchodzić będziemy już 10 rocznicę - pewnie nie będzie romantycznie, bo jak dobrze pójdzie to zamiast w restauracji i hotelu bedziemy na porodówce Karollinka pokaż koniecznie te szare thuje - moze znasz nazwę. Ja póki co ma tylko szmaragdy i na skalniakach trochę innych iglaków i krzewów, ale już niedługo (możliwe, że na jesieni lub wiosną) będziemy grodzili działkę i wtedy będę miała więcej miejsca do szaleństw ogrodowych. Kasiu ale jaki bedziecie mieli wspaniały prezent z okazji 10 rocznicy:) najpiękniejszy z możliwych. A powiedz Kasieńko jak sie czujesz? Ja musze sie w końcu zebrać i porobic fotki thujkom i nie tylko, bo ja juz mam sporo krzewików nagromadzonych do swojego ogrodu, babcia ich dopieszcza a ja czekam tylko na uporzadkowanie działki, posadzilibysmy to wszystko, niechby już rosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.08.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Karollinko czuję się kiepsko - jest mi strasznie ciężko, bola mnie nogi i strasznie puchnę. Mam juz dosyć ciąży - w sumie mogłabym juz urodzić, bo kończę 36 tydzień, ale wiem, że każdy dzien dla synka jest wazny, więc czekam spokojnie. Za tydzien mam wizytę u gina i jeśli da zielone swiatło to biorę się za mycie okien moze cos przyspieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.08.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć dziewczyny Tylko pozazdrościć Wam. 5 czy 10 lat po ślubie wydaję się dużym stażem. Chociaż ja rok po a czuję się jak by wesele było wczoraj. A Tobie Kasiu mogę życzyć tylko ogromnej siły i obyś po porodzie zapomniał o bólu jaki przechodzisz. Ja póki co mogę sobie tylko wyobrazić co przechodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts