Karollinka 29.01.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no własnie ja też ciułam grosz do grosza, jak na wszystko trzeba samemu uzbierac to szkoda wydawać na duperele.ja na początku budowy założyłam na każdy etap jakis przedział cenowy i jak mnie ponosi to wiem że nie bardzo mogę bo na cos innego nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no własnie ja też ciułam grosz do grosza, jak na wszystko trzeba samemu uzbierac to szkoda wydawać na duperele. ja na początku budowy założyłam na każdy etap jakis przedział cenowy i jak mnie ponosi to wiem że nie bardzo mogę bo na cos innego nie wystarczy. ja niestety bez planu i teraz mam za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anetka ale masz ten luksus że po wprowadzeniu nie będziesz oddawała do banku sporej części wypłaty, mnie to tak motywuje że wolę poczekać miesiąc, dwa i dozbierać na to co mi sie podoba niz mieć już za pożyczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anetka ale masz ten luksus że po wprowadzeniu nie będziesz oddawała do banku sporej części wypłaty, mnie to tak motywuje że wolę poczekać miesiąc, dwa i dozbierać na to co mi sie podoba niz mieć już za pożyczone. to niestety u mnie nie jest tak. Kredyt do spłacenia i to niemały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 aaa, myslałam że gdzieś czytałam że wy też bez kredytu a to chyba chodziło o to że wy sami wszystko robicie w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 aaa, myslałam że gdzieś czytałam że wy też bez kredytu a to chyba chodziło o to że wy sami wszystko robicie w domku. no mniej więcej Z kredytem i robiliśmy dużo sami. Mój tata i mój Ł. przy wykończeniówce. Ale wszystkiego to nie. Chociaż zalezy co rozumiemy przez "wszystko" Ocieplenie poddasza; gipsowanie, docieranie i malowanie ścian; układanie glazury i terakoty; układanie paneli; obsadzanie parapetów; wylewki na dole; wylewki pod ogrodzenie i słupki do ogrodzenia; montowanie kontaktów i włączników; Pewnie jeszcze cos, ale trudno wszystko wymienic. Czego brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no to już jest prawie wszystko:) wiadomo że o drobnych pracach po drodze to sie nie pamięta a wykonywane były. dobrze że jutro wekkend, trzeba cos dobrego ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anetka Ty jeszcze w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no to już jest prawie wszystko:) wiadomo że o drobnych pracach po drodze to sie nie pamięta a wykonywane były. dobrze że jutro wekkend, trzeba cos dobrego ugotować ja mam dla młodzieży klopsiki w sosie koperkowym. Dla nas to jeszcze nawet nie mysłałam. Chyba mąż będzie musiał sam sobie poradzić bo ja do tej Pilway w końcu dojechac musze A Ty coś zaplanowałaś na obiadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anetka Ty jeszcze w pracy? taaa, ja dziś rozliczam kurierów jak wracaja z tras Własnie mam ostatniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a ja mam ambitny plan wstać rano i kurczaka w ananasach zrobic bo moje dziecie tylko w takiej potrawi toleruje mięso i gdyby nie to że na 10 jedziemy na choinke to i jakąś sałatke bym zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ooo a ja czekam na kilak paczek to może u Ciebie w biurze gdzieś leżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Widzę koleżanki w super przed weekendowych chumorach. Tylko ja biedulka żyję w stresie, jutro 2 egzamin, ściągi piszę i myślę oby minął weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ooo a ja czekam na kilak paczek to może u Ciebie w biurze gdzieś leżą? o nie kochana, jak nie dojechały na czas to napewno inna firmą jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dopiero dzis były nadane, to różnie może być, Anteka to Ty sie zajmujesz tym żeby paczka do odpowiedniej części kraju i osoby trafiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Widzę koleżanki w super przed weekendowych chumorach. Tylko ja biedulka żyję w stresie, jutro 2 egzamin, ściągi piszę i myślę oby minął weekend! wow, to kciukasy zaciskamy!!!!!!!!!!!!!!! A pochwalisz się co studiujesz i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dopiero dzis były nadane, to różnie może być, Anteka to Ty sie zajmujesz tym żeby paczka do odpowiedniej części kraju i osoby trafiła? tym się zajmowałam i będę - mam nadzieję- zaajmowac juz niedługo. Ostatnie pół roku jestem na innym stanowisku- rozliczeniowa- taka była i jest potrezba. Faktury, kasa i inne nudności Spedycja to zupełne inne zycie ale i czasu na FM nie będę miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Na UMCS-ie matematykę. Jestem na V roku i mam nadzieje że latem będę już mgr Sylwia hehe. A póki co muszę zakuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 egzaminy, egzaminy.... mi się śnia po nocach, ja dopiero rok tem skończyłam studia i myslę o jeszcze jakiś podyplomowych tylko kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Na UMCS-ie matematykę ojoj no to faktycznie wyższa szkola jazdy to jesteś rok młodsza ode mnie:) ja tez na UMCS ale kierunki humanistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts