Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no własnie ja też ciułam grosz do grosza, jak na wszystko trzeba samemu uzbierac to szkoda wydawać na duperele.

ja na początku budowy założyłam na każdy etap jakis przedział cenowy i jak mnie ponosi to wiem że nie bardzo mogę bo na cos innego nie wystarczy.

ja niestety bez planu i teraz mam za swoje :roll:

aaa, myslałam że gdzieś czytałam że wy też bez kredytu a to chyba chodziło o to że wy sami wszystko robicie w domku. :roll:

no mniej więcej :wink:

Z kredytem i robiliśmy dużo sami. Mój tata i mój Ł. przy wykończeniówce. Ale wszystkiego to nie. Chociaż zalezy co rozumiemy przez "wszystko"

Ocieplenie poddasza; gipsowanie, docieranie i malowanie ścian; układanie glazury i terakoty; układanie paneli; obsadzanie parapetów; wylewki na dole; wylewki pod ogrodzenie i słupki do ogrodzenia; montowanie kontaktów i włączników;

Pewnie jeszcze cos, ale trudno wszystko wymienic. Czego brakuje? :wink:

no to już jest prawie wszystko:) wiadomo że o drobnych pracach po drodze to sie nie pamięta a wykonywane były.

dobrze że jutro wekkend, trzeba cos dobrego ugotować:)

ja mam dla młodzieży klopsiki w sosie koperkowym. Dla nas to jeszcze nawet nie mysłałam. Chyba mąż będzie musiał sam sobie poradzić bo ja do tej Pilway w końcu dojechac musze :roll:

A Ty coś zaplanowałaś na obiadek?

dopiero dzis były nadane, to różnie może być, Anteka to Ty sie zajmujesz tym żeby paczka do odpowiedniej części kraju i osoby trafiła?

tym się zajmowałam i będę - mam nadzieję- zaajmowac juz niedługo. Ostatnie pół roku jestem na innym stanowisku- rozliczeniowa- taka była i jest potrezba. Faktury, kasa i inne nudności :roll:

Spedycja to zupełne inne zycie ale i czasu na FM nie będę miała. :wink: