Karollinka 04.10.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 saluun:http://img375.imageshack.us/img375/2047/p1110511.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img707.imageshack.us/img707/551/p1110512y.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img828.imageshack.us/img828/280/p1110513.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.10.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Karolcia całkiem inaczej wyglada domek jak podłoge jako taka widac, prawda?A sół w jadalni ektra, moi mieli na skrzyni:rolleyes: Inwestorka jak zawsze urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.10.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dzień doberek:)U mnie stoliczek był z palety położonej na pustakach;).Co chowacie we wnęce?http://img375.imageshack.us/img375/2047/p1110511.jpg A tak poza tym bardzo fajniutko u Ciebie, bardzo podobnie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.10.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 we wnęce bedzie lodówka i szafki jakieś, może piekarnik jeśli jego sąsiedztwo nie bedzie kolidowało z lodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.10.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ale chyba na tym zdjęciu widać tył szafki jak się nie mylę. Mimo że zewnątrz nasze domki są bardzo podobne to jednak w środku wyglądają innaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 05.10.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ale już fajnie macie- podłogi już są to zaraz inaczej chyba nie- kiedy my będziemy na takim etapie - tylko pomarzyć. Karolinko prześliczną masz tą córeczkę!!!. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.10.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 tak, to prawda, zawsze to już kolejny etap za nami:) córcia, no fakt, fajniutka:) nasza duma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.10.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Gosieńko witaj:)nim sie obejrzysz jak bedziesz miała takie duże brzdące, moja Kinia urosła nie wiadomo kiedy i juz zaczynam tęsknic za takim maleńkim cudem:) mam taki sam plan na tą wneke, więc mam nadzieje że bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.10.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dzień doberek:) U mnie stoliczek był z palety położonej na pustakach;). Co chowacie we wnęce? U nas jak u większości - lodówka, potem cargo i słupek z piekarnikiem i mikrofalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.10.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Hej Wow, ale zazdroszcze Ci tych wylewek fajniutko wygladaja. I kolejny etap za Wami oby tak daej!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.10.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 czołem dziewuszki, wylewki to zawsze jakis kroczek do przodu, chociaz pięknie to sie prezentowały przez pierwsze dwa dni, teraz znów w domku pełno gratów, nakurzone, nabrudzone, wiec i efekt juz nie taki jak na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.10.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Cześć :) Co słychać u Was? Dzisiaj tylko na chwile przyszłam się przywitać, bo za chwilę jedziemy z siostrą na zakupy. Miłego dnia:) Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.10.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Sylwia, nic nie mów o zakupach, ja sobie nic nie kupiłam od wakacji,:mad: co juz się zbiorę na jakis wyjazd to nakupie małej a o sobie nawet nie pomysle, teraz jak mąż dostanie kaske za zlecenie to obiecał że mnie weźmie na prawdziwe długi babskie zakupy:) mam nadzieję że mu sie nie odmieni i nie nakupuje wełny do poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.10.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Karolinko ja robię zakupy dla siebie jak odwiedzam męża. Przyzwyczaiłam się do tamtejszych sklepów i dlatego zawsze tam kupuję. Chociaż jak byłam w sierpniu, kupiłam sobie tylko jedną rzecz. Bardziej mnie kręcą teraz zakupy do domku niż nowe ciuchy. A wczoraj wybrałyśmy się na miasto z siostrą bo ona chciała kupić buty. Ale nie kupiła - wybór jest kiepski. Dlatego jeszcze wstrzyma się i poczeka na nowe dostawy. Wiele się zmieniło w naszym mieście, kiedyś było o wiele więcej sklepów, a teraz najwięcej jest banków i sklepów "second hand". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 cześć Kobitki, jak miło że do mnie zaglądacie:) mnie dopadła jakaś mega trzydniówka, gorączka prawie 40 stopni, nie byłam w stanie wstać z łózka, pierwszy raz w życiu mi się coś takiego przydarzyło, wczoraj jak gdyby nigdy nic wstałam zdrowa;) Gosiu przez ta moją niemoc sezon malinowy zakończony, rwali bysmy jeszcze pewnie ze 2 razy ale nie miał kto, no i przymrozek był więc i tak byłby koniec sezonu. W ostatnich dniach sezonu maliny sypnęły i dzięki temu pod koniec tygodnia kupujemy wełne na poddasze:):) musze sie wywiedzieć tylko jaką, jakie ma miec parametry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Karollinko hejka Zdrowka Kochana zycze bo to najwazniejsze , a zaraz po tym szczescie no i troche kasy tez dobrze miec ..... Dziekuje za pocieszacze u mnie w komentach , fajnie ze moge na Was liczyc Dziewczyny Kochane ..... Buziaki przesylam i ciepelka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.10.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 ojoj ale zaniedbałam wizyty na fm.niestety na wszystko brak czasu, myslałam że jak Kinga pójdzie do przedszkola to będzie luźniej ale doszedł angielski, tance, basen i dla siebie zostały jedynie krótkie wieczory. mieliśmy zakończyc na ten sezon prace na budowie ale zamówiliśmy wełne do poddasza i od wtorku chyba mąż i brat wezmą sie za ocieplanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.10.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hej Dotarlam do Ciebie Mam nadzieje ze zdrowko dopisuje.My tez myslimy zeby robic ocieplenie poddasza samemu, ale to dopiero w nastepnym roku. A do tego czasu bede cierpliwie czekala na Twoja relacje i porady. Jaka grubosc welny bedziecie mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Karollinko milego tygodnia ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.10.2010 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Hej Dotarlam do Ciebie Mam nadzieje ze zdrowko dopisuje. My tez myslimy zeby robic ocieplenie poddasza samemu, ale to dopiero w nastepnym roku. A do tego czasu bede cierpliwie czekala na Twoja relacje i porady. Jaka grubosc welny bedziecie mieli? zdrówko marne ale to mnie zmobilizowało żeby zadbać o siebie, porobie badania i okaże sie co mi dolega. wełne kupilismy 15m cm i 10 cm. ja chciałam 2 warstwy 15 ale nie bardzo sie zmieści, okazało sie też że okna na poddaszu sa za wysoko obsadzone i niezbyt ładnie to bedzie wyglądać jak dojdzie zabudowa poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts