Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dom w Koniczynce- nasze miejsce na ziemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sylwia, nic nie mów o zakupach, ja sobie nic nie kupiłam od wakacji,:mad::mad: co juz się zbiorę na jakis wyjazd to nakupie małej a o sobie nawet nie pomysle, teraz jak mąż dostanie kaske za zlecenie to obiecał że mnie weźmie na prawdziwe długi babskie zakupy:) mam nadzieję że mu sie nie odmieni i nie nakupuje wełny do poddasza.

Karolinko ja robię zakupy dla siebie jak odwiedzam męża. Przyzwyczaiłam się do tamtejszych sklepów i dlatego zawsze tam kupuję. Chociaż jak byłam w sierpniu, kupiłam sobie tylko jedną rzecz. Bardziej mnie kręcą teraz zakupy do domku niż nowe ciuchy.

A wczoraj wybrałyśmy się na miasto z siostrą bo ona chciała kupić buty. Ale nie kupiła - wybór jest kiepski. Dlatego jeszcze wstrzyma się i poczeka na nowe dostawy.

Wiele się zmieniło w naszym mieście, kiedyś było o wiele więcej sklepów, a teraz najwięcej jest banków i sklepów "second hand".

cześć Kobitki, jak miło że do mnie zaglądacie:)

mnie dopadła jakaś mega trzydniówka, gorączka prawie 40 stopni, nie byłam w stanie wstać z łózka, pierwszy raz w życiu mi się coś takiego przydarzyło, wczoraj jak gdyby nigdy nic wstałam zdrowa;)

Gosiu przez ta moją niemoc sezon malinowy zakończony, rwali bysmy jeszcze pewnie ze 2 razy ale nie miał kto, no i przymrozek był więc i tak byłby koniec sezonu.

W ostatnich dniach sezonu maliny sypnęły i dzięki temu pod koniec tygodnia kupujemy wełne na poddasze:):):)

musze sie wywiedzieć tylko jaką, jakie ma miec parametry??

Karollinko hejka :p

Zdrowka Kochana zycze bo to najwazniejsze , a zaraz po tym szczescie no i troche kasy tez dobrze miec .....;)

Dziekuje za pocieszacze u mnie w komentach , fajnie ze moge na Was liczyc Dziewczyny Kochane :hug: .....

Buziaki przesylam i ciepelka zycze :bye:

ojoj ale zaniedbałam wizyty na fm.

niestety na wszystko brak czasu, myslałam że jak Kinga pójdzie do przedszkola to będzie luźniej ale doszedł angielski, tance, basen i dla siebie zostały jedynie krótkie wieczory.

mieliśmy zakończyc na ten sezon prace na budowie ale zamówiliśmy wełne do poddasza i od wtorku chyba mąż i brat wezmą sie za ocieplanie:)

Hej Dotarlam do Ciebie

Mam nadzieje ze zdrowko dopisuje.

My tez myslimy zeby robic ocieplenie poddasza samemu, ale to dopiero w nastepnym roku. A do tego czasu bede cierpliwie czekala na Twoja relacje i porady.

Jaka grubosc welny bedziecie mieli?

zdrówko marne ale to mnie zmobilizowało żeby zadbać o siebie, porobie badania i okaże sie co mi dolega.

wełne kupilismy 15m cm i 10 cm. ja chciałam 2 warstwy 15 ale nie bardzo sie zmieści, okazało sie też że okna na poddaszu sa za wysoko obsadzone i niezbyt ładnie to bedzie wyglądać jak dojdzie zabudowa poddasza.