mariomili 20.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.10.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 zaczęliśmy ocieplać poddasze:)i rozpoczeliśmy poszukiwania podbitki, będzie jednak drewniana pomalowana na grafitowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 OHOHO, tempo macie takie, że pozazdrościć U nas tynkarze ciągle walczą, efektu jeszcze nie widziałam ale mam nadzieję na weekendową wycieczkę to obfotografuję i się pohzwalę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.10.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 zaczęliśmy ocieplać poddasze:) i rozpoczeliśmy poszukiwania podbitki, będzie jednak drewniana pomalowana na grafitowo. Też zastanawiamy się pomiędzy podbitką grafitową a złoty dąb. Poczekamy na efekty u Ciebie i wtedy zdecydujemy;) A u nas dzisiaj kowal montuje przesła na ogrodzeniu. Za kilka dni przywiezie bramę i furtkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.10.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam się piątkowo . Karolinko , fotki jakieś będą? Sami ocieplacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.10.2010 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Karollinko , grafit fajny kolor ........ zabawne bo tez dzisiaj myslalam o podbitce do swojego daszku i pomysl ....... podobny jak u Ciebie GRAFIT ( pod uwage biore rowniez kolorek do okien czyli TIAMA ) http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif ale to jeeeeeeeeeszcze troszke wody uplynie zanim podejme ostateczna decyzje . Powodzenia Karollinko ....... Buziaki http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A gdzie to podziewa się gospodyni tego wątku? Miłego poniedziałku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.10.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 jestem, jestem tylko jakoś mało czasu na fm. w pracy zaczęły sie konkursy z nfz-em więc to pochłania teraz duzo czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.10.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Karollinko , grafit fajny kolor ........ zabawne bo tez dzisiaj myslalam o podbitce do swojego daszku i pomysl ....... podobny jak u Ciebie GRAFIT ( pod uwage biore rowniez kolorek do okien czyli TIAMA ) http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif ale to jeeeeeeeeeszcze troszke wody uplynie zanim podejme ostateczna decyzje . Powodzenia Karollinko ....... Buziaki http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Edytko dla mnie grafit też najładniejszy, o oknach w takim kolorze to nawet nie myślałam bo i tak przez kilka miesięcy toczyłam z mężem boje o taki kolor dachu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.10.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam się piątkowo . Karolinko , fotki jakieś będą? Sami ocieplacie? Cześć Aniu:) fotki będą jak znajde czas żeby za dnia pójść na budowe i popstrykać. Ocieplamy sami, tzn. mąż. Juz polowa roboty za nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 jestem, jestem tylko jakoś mało czasu na fm. w pracy zaczęły sie konkursy z nfz-em więc to pochłania teraz duzo czasu:) A już się zastanawiałam coś się z Tobą dzieje. Wyzdrowiałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.10.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A już się zastanawiałam coś się z Tobą dzieje. Wyzdrowiałaś już? a no własnie tak sobie, nie wylezałam tego poprzedniego przeziębienia i teraz ciągnie się to za mną, ale zajęć duzo i w pracy i po pracy i w domu że nie ma czasu chorować. Sylwuś a co u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 U mnie w porządku. Powoli do przodu. Nie wiem czy widziałaś ale w ubiegłym tygodniu zamontowali nam ogrodzenie (bez furtki i bramy). A teraz myślimy o dociepleniu poddasza. Ale to dopiero list-grudz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.10.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ja zaraz pobiegne do Twojego dzienniczka poogladać, ale mój mąż wczoraj patrzył i podziwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ja zaraz pobiegne do Twojego dzienniczka poogladać, ale mój mąż wczoraj patrzył i podziwiał Następnym razem zrobię więcej zdjęć. Bo ostatnio zrobiłam kilka i ogrodzenie było nie widoczne, bo mocno świeciło słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.10.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 piękne Sylwia, teraz sie nie dziwie że musiało tez odpowiednio kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Wirtualna polska odmówiła mi posłuszeństwa i zrobiła sobie przerwę.Odpowiedź na email: To tak jak myślałam. Deski mamy więc dużego problemu nie będzie. To tylko czekać na fachowca który to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.10.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 oj mój też taki uparty ... a potem umiera ;/ Ja się chciałam zapytać o tą podbitkę bo to chyba razem z dachem od razu trzeba zrobić? chcemy drewnianą i nic wiecej nie wiem.Gdzie sie tego szuka? jak sie wybiera? na co zwrocic uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.10.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ja się chciałam zapytać o tą podbitkę bo to chyba razem z dachem od razu trzeba zrobić? Nie trzeba nie trzeba, u nas dach już w zeszłym sezonie położony a podbitki ani widu ani słychu.... ;D My planujemy podbitkę z blachy trapezowej w kolorze dachu. Zrobi nam ten sam fachowiec do dach. Oprócz drewnianej można też pomyśleć o pcv - dość popularna i jedna z tańszych a potrafi pięknie imitować drewnianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nie trzeba nie trzeba, u nas dach już w zeszłym sezonie położony a podbitki ani widu ani słychu.... ;D My planujemy podbitkę z blachy trapezowej w kolorze dachu. Zrobi nam ten sam fachowiec do dach. Oprócz drewnianej można też pomyśleć o pcv - dość popularna i jedna z tańszych a potrafi pięknie imitować drewnianą Posłuchaj Sylwii dobrze radzi. U nas też podbitki nie ma. Planujemy ją dopiero przy dociepleniu domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts