sylwiaradek 06.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ten grzejnik jest nie standardowych wymiarów. Jest długi i wąski. Pewnie stąd ta cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.12.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 takiej grzejniki nam wyceniał, mają 10 lat gwarancji: http://www.stelrad.pl/grzejnik.htm?heater_id=2 od tej ceny mamy 40% upustu. [ Bardzo dobry rabat, jak dla firmy instalatorskiej a nie prywatnego klienta..... Tez mnie to zastanawia, po co windowac ceny katalogowe skoro i tak sprzedaje się potem z upustem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.12.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Cześć Karolinko, Fajny aviatarek, czy to ty na tym zdjęciu? U mnie też mikołaja nie było, hmm chyba niegrzeczna byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Bardzo dobry rabat, jak dla firmy instalatorskiej a nie prywatnego klienta..... Tez mnie to zastanawia, po co windowac ceny katalogowe skoro i tak sprzedaje się potem z upustem.... chyba tylko po to, że jak znajda jakiegos jelenia który nie bedzie się zbytnio targował to moga na nim sporo zarobic. Czy u Was też taka plucha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.12.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 u nas tez plucha... ale nas to cieszy bo ekipa nowa weszła kominy robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 U nas pada, ale nawet mi to nie przeszkadza bo ja dziś długo musze w pracy zostać, a jak pracuje to lubię taka pogode. dziewczyny, czy któraś z was robiła wizualizację dolnej łazienki?? ile tam płytek trzeba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 jakoś trzeba sie wziąć i policzyć, wiadomo bedzie ile trzeba na płytki szykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.12.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 U nas pada od rana, a na dodatek coś popsuło się światło, przez 4 godziny byliśmy odcięci od świata. Masakra.Ja mierzyłam swoje łazienki i wszystkie podłogi, ale w mojej koniczynce jest trochę inny układ pomieszczeń.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 08.12.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) jakoś trzeba sie wziąć i policzyć, wiadomo bedzie ile trzeba na płytki szykować. Hej Dziewczyny!! W końcu udało mi się wejść przynajmniej do komentarzy bo o dziennikach mogę zapomnieć, dużo w nich zdjęć i mój net nie daje rady :/ Chętnie pomogę w liczeniu płytek My kupiliśmy płytki na ścianę o wymiarach 25x33,3 a na podłogę 33,3x33,3. W sztukach dla tych wymiarów płytek wyszło ok. 830szt. bez zapasu, zwykle dodaje się 10% dodatkowej ilości płytek. Mała łazienka: - podłoga 45szt (5m2) - ściana 305szt (25m2) (kafelki układane w pionie) Duża łazienka: - podłoga 110szt (w karo) (12,2m2) - ściana 370szt (31m2) (kafelki układane w poziomie) Metrów kwadratowych łazienek jest mniej więcej: 75 w zaokrągleniu. Jeśli macie jakies pytania to chętnie odpowiem, pod warunkiem, że net się nie ulotni Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Angie83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 08.12.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hej Angie, jak miło, że się odezwałaś dzięki za wyliczenie płytek w łazienkach, mi właśnie chodziło o m2 mniej więcej... A powiedz kochana jak się mieszka w nowym domku??? Do tej pory mieszkalismy w mieszkanku 45m2, a teraz więc mnóstwo miejsca na wszystko, a szczególnie dla dzieci raj Nie wszystko jeszcze mamy rozpakowane (maż jest w trakcie kończenia garderoby) tylko dwa pomieszczenia są skończone na tip top, kuchnia i mała łazienka, przedsionek/wiatrołap nie jest jeszce pomalowany, ani zafugowany, brakuje listew przypodłogowych, brak koloru w pokojach dzieci. Wszystko mamy na biało bo znudziły nam się kolory (w mieszkaniu każde pomieszczenie miało inny kolor). Brakuje żyrandoli, narazie gołe żarówki kominek czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Angie, Angie nie znikaj. Jak znajdziesz chwilke to napisz jakie macie plytki, armature w łazience, sprzęt w kuchni, jestem bardzo ciekawa bo cenowo pisałaś że bardzo atrakcyjnie wyszło. Jakbys pokazała fotki to już wogóle pełnia szczęścia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 08.12.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Angie, Angie nie znikaj. Jak znajdziesz chwilke to napisz jakie macie plytki, armature w łazience, sprzęt w kuchni, jestem bardzo ciekawa bo cenowo pisałaś że bardzo atrakcyjnie wyszło. Jakbys pokazała fotki to już wogóle pełnia szczęścia, jestem jestem PŁYTKI Na samym początku szukania płytek podobały mi się te za ok. 70 i więcej za m2, więc wyszliśmy z założenia, że nie będziemy szaleć i kupimy płytki w normalnych cenach bo takie też ładnie się prezentują. Płytki w łazienkach to firma PARADYŻ Kwadro Ceramika (http://www.kwadroceramika.com/), ale taka jakby wersja dla mniej zamożnych coś w stylu produktów z Biedronki Cena naszych kafli to ok. 31zł/m2. Na stronie aż tak ładnie się nie prezentują te płytki, ale w realu owszem ARMATURA - baterie - Ferro seria Padwa - w łazienkach i kuchni - cenowo za wszystko ok. 900zł - umywalki - jak znajdę fakturę to napiszę KUCHNIA Meble - 10 tys. Sprzęt: - zmywarka: Whrilpool ADG 9850 (zabudowa) ok. 1300zł - kuchenka gazowo-elektryczna Amica wersja: 601GE3.33ZpTaYN(W)Eco - ok.1200zł (wolnostojąca) - lodówka z mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 dziewczyny powiem wam ze 10 tys za meble co baaardzo fana cena. Myslałam ze poniżej 15 tys nic sensownego nie kupie, a tu proszę jaka miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Tez przeglądałam te płytki, wychodzę z założenia że mimo ogromnego wyboru to jednak łazienke łatwiej zrobic niz kuchnie. Jak dla mnie jest jakoś więcej tańszych rozwiązań w przypadku łazienki niz kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 08.12.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Meble kuchenne 10tys, czyli u mnie górna granica cenowa z tym większą ciekawością czekam na zdjęcia, szczególnie kuchni, pocieszająca jest również cena baterii:) Angie a ze zmywarki whirpool jesteś zadowolona, bo ja sobie zapisałam zmywarkę bosh, ale nie do zabudowy noa potem sobie pomyślałam, że zmywarkę warto zabudować i teraz poszukuję takiej do zabudowy:) miałam sie zmieścić w 10tys i udało się co do zdjęć to nie wiem jak to będzie. Juz nawet poprosiłam Beatkę o dodanie moich zdjęć z kuchni - chcę wysłać takie w mniejszym formacie a Beatka je zamieści u mnie w dzienniku. No chyba, ze spróbuję sama, ale nie wiem co z tego wyjdzie... z resztą najpierw musze zrobić fotki zmywarke używam już od ponad miesiąca i jestem bardzo zadowolona, jeszcze nie dała mi powodów do zmartwień, co prawda ma 7 programów, ale cały czas używam jednego zdaża się, że uzbiera się sporo naczyń, które powinny poczekać na następną kolejkę mycia, ale ja zawsze je tak jakoś ładnie poupycham, a zmywarka i tak da sobie ze wszystkim radę nawet gary w niej myje czego nigdy w zmywarce nie robiłam zmywarka ma 60cm szer. na poczatku też myslelismy o wolnostojącej, ale doszliśmy do wniosku, że taka zabudowana lepiej wygląda wśród mebli Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Angie83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 to ja zadam Angie szybkie i króciutkie pytanie:)ile pieniedzy poszło wam na wykonczenie od momentu jak mieliscie już tynki, wylewki i zabudowane poddasze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 08.12.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 to ja zadam Angie szybkie i króciutkie pytanie:) ile pieniedzy poszło wam na wykonczenie od momentu jak mieliscie już tynki, wylewki i zabudowane poddasze?? to mi Karollinka pytanie zadałaś narazie doliczyłam się 17tys, ale to nie wszystko, jak mi się uda to wieczorkiem podlicze wszystko i rozpiszę Wam na stronie www.panelowy.pl są panele tańsze o kilka złotych na metrze kwadratowym, my kupilismy panele firmy KRONOORIGINAL za 23,80zł/m2 gdzie te same panele w sklepie kosztują 32zł/m2 POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nooo Kochana z takimi wieściami to musisz się meldować częściej:)17 tys to policzyłaś samą kuchnie? a mi chodzi też o podłogi, łazienki, salun, sypialnia i takie tam różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 08.12.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nooo Kochana z takimi wieściami to musisz się meldować częściej:) 17 tys to policzyłaś samą kuchnie? a mi chodzi też o podłogi, łazienki, salun, sypialnia i takie tam różne. no właśnie to nie jest za kuchnie, dlatego wieczorkiem Wam dokładnie wszystko rozpiszę na poszczególne pomieszczenia itp (jak już dzieciaki pójdą spać ) Ohhh Angie lejesz miód w nasze serca:wave: cieszę się, ze tak to na Was działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts